Lina-Fier vă invită la expoziția Moldconstruct

20 Martie 2013

alt

Venirea primăverii ne inspiră spre ceva nou, ne îndeamnă să facem schimbări plăcute ochilor. Cu această ocazie, compania Lina Fier vă invită la expoziția internațională Moldconstruct. Consultanții noștri vă vor prezenta gama produsele din fier forjat și posibilitățile companiei, pentru a vă decora proprietatea într-un mod cât mai deosebit și personalizat.

Lina Fier vă bucură cu producție din fier forjat de calitate superioară, cu un design complex, durabilă. Porți, grilaje, garduri, balustrade, mese, scaune, cât și alte compoziții și ornamente – toate vă sunt oferite de Lina Fier, executate la cel mai înalt nivel.

Vă așteptăm la MoldExpo între 20 și 23 martie 2013 să faceți cunoștință de posibilitățile inedite din sfera decorului cu produse din fier forjat.

www.lina-fier.md 

Laiola vă invită la expoziția MoldEnergy 2013!

19 Martie 2013

alt

Primăvara aceasta vine cu o nouă expoziție internațională MoldEnergy, aflată la ediția a XVII-a, unde veți avea ocazia să faceți cunoștință cu ultimele tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului.

Laiola comercializează și distribuie o gamă largă de echipamente pentru instalații termice și sisteme de ventilare-climatizare, panouri solare cât și diferite feluri de cazane. Laiola este reprezentatul mai multor producători cu renume mondial, printre care se numără și Buderus, Daikin, Lindab, Bosch, Solar MetaFlex, Cichewicz.

Vă așteptăm la MoldExpo între 20-23 martie 2013 în pavilionul nr. 2, unde specialiștii noștri vă vor prezenta tehnologiile și avantaje ce le poate oferi compania Laiola businessului vostru.


{loadnavigation}

 

Star Kebab-gustul visului! Acum și produse de post!

18 Martie 2013

Ca să te alimentezi corect și să ai energie în Postul Paștelui, Star Kebab ți-a pregătit cele mai hrănitoare produse de post: STAR Kebab cu ciuperci, STAR Kebab falafel de post și STAR Kebab mixt de post.

STAR Kebab cu ciuperci
Un asorti din ciuperci sotate (păstrăvi, șampinioni, bureți iuți și ghebe) ce se îmbină perfect cu legumele proaspete, cartofii pai și sosul secret de post. Îți dă forță pentru întreaga zi!

alt


STAR Kebab falafel de post
Lavaș crocant ce îmbină o avalanşă de ingrediente suculente, chifteluțe rumenite de Falafel bogate în proteine și vitamine, cartofi delicioşi, legume proaspete și sosul secret de post. Gustos, hrănitor și desoebit!

alt


STAR Kebab mixt de post
Sursa de energie pentru întreaga zi! STAR Kebab mixt de post - lavaș crocant ce îmbină o avalanşă de ingrediente suculente, un asorti din ciuperci sotate (păstrăvi, șampinioni, bureți iuți și ghebe), chifteluțe delicioase de Falafel bogate în proteine și vitamine, cartofi delicioşi, legume proaspete și sos secret de post.

alt


Vă așteptăm zilnic în localurile Star Kebab-gustul visului!

Star Kebab - gustul visului!
Str. Kiev, 4, bd. Decebal, 61, str. Ismail, 84
Str. Arborilor, 21 (et. 4, Shopping MallDova)
Livrare 24/24: 022 855 717
www.starkebab.md{loadnavigation}

 

AAPM - Programul pentru 20 martie la Școala Publicității

15 Martie 2013

alt

Pe data de 20 martie la Şcoala Publicităţii vom vorbi despre publicitatea exterioară. În cadrul discuţiilor la “Masa rotundă” vor fi examinate problemele actuale pentru această sferă publicitară.

1. Piaţa publicităţii exterioare – totalurile anului 2012
2. Şi totuşi, cum trebuie CORECT vândută şi procurată publicitatea exterioară? Experienţa internaţională aplicată şi în Moldova.
3. Situaţia publicităţii exterioare în Chişinău: progresăm sau stagnăm?

Moderatorul discuţiei – Andrei Jicol, conducătorul secţiei Publicitate exterioară şi membru al Consiliului ААРМ, directorul companiei Trendseter.

Invităm reprezentanţi ai agenţiilor publicitare, operatori ai publicităţii exterioare şi specialişti în marketing şi publicitate.

Întâlnirea va începe la ora 15:00, locul – anticafe BALCON (bd. Moscovei, 6, clădirea restaurantului Plovdiv\ Andy’s Pizza, intarea din aripa stângă a clădirii). Ca de obicei, rugăm doritorii de a participa să dispună de suma de 20 lei (costul intrării la anticafe).

Neapărat rugăm să expediați din timp Cererea la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Download Cerere.{loadnavigation}

 

Adevărul Moldova - Supliment la numărul de vineri

13 Martie 2013

alt

Mai multe ştiri, cu numai 1 leu în plus, în Adevărul de vineri!

Din 15 martie, în fiecare zi de vineri, Adevărul Moldova te aşteaptă să-l redescoperi. Pe lângă cele mai importante ştiri, cu care te ţinem la curent, vei descoperi pagini de el şi ea, de sănătate, de tendinţe, interviuri cu personalităţi remarcabile, precum şi ponturi verificate şi la îndemână despre toate activităţile tale preferate, fie că-i vorba despre exerciţii fizice, bucătărie, home deco sau, de ce nu, grădinărit. Totul, la preţul special de numai 5 lei.

De asemenea, în fiecare vineri, întreabă la chioșc şi de revista „Click pentru femei“. Ai s-o primeşti gratuit împreună cu ziarul tău preferat, la fel ca şi până acum. Asta fiindcă ne-am gândit că ţi-ar prinde bine să ai şi tu cea mai citită revistă românească dedicată femeilor moderne.


{loadnavigation}

 

Acord Travel - Descoperă Australia!

13 Martie 2013

alt

Acord Travel îţi împlineşte visul şi te ajută să descoperi în profunzime Australia. Programul oferă muncă bine plătită în zona rurală, pentru un an.

Joburile sunt în diferite domenii:
- Agricultură (cai, motociclete, tractoare, bovine, oi),
- Hospitality (pub-uri, roadhouses, staţiuni turistice din zona rurală, sejururi agricole pentru turişti),
- Asistenţă medicală (Infermiere în spitale din zona rurală),
- Construcţii (clădirile fermelor, silozuri, grajduri).

Pentru cine este programul?
- Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani.
- Studenţi sau absolvenţi cu studii în domeniile menționate. Experienţă de muncă nu este obligatorie, însă prezintă un avantaj.
- Tinerii cu o experienţă profesională de minimum 2 ani în domeniul stagierii.
- Cunoaşterea limbii engleze la nivel de comunicare.
- Pentru sfera agrară – abilitatea de a manevra cu echipamentul agricol este un plus.
- Participantul trebuie să fie într-o forma bună şi să nu aibă probleme cu sănătatea.

Înscrierea în program se face pe tot parcursul anului. Dacă ești interesat de program, vino la oficiul de pe str. Bănulescu Bodoni 4, et. 2.

068 421 515
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Vezi mai multe detalii pe site-ul oficial.


{loadnavigation}

 

CCI - Concursul Polobocul de Aur 2013

12 Martie 2013

alt

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită producătorii de vin de casă să participe la Concursul organizat anual - "Polobocul de Aur 2013". Concursul are ca scop de a-i remarca pe cei mai buni producători de vin de casă.

Concursul se desfăşoară în două etape:
- I etapă - nivel raional - până pe 15 martie 2013,
- a II-a etapă - nivel republican - până pe 29 martie 2013.

Învingătorii etapei naționale vor fi premiați în cadrul "Zilei Naţionale a Vinului", în luna octombrie, cu butoaie a câte 120 litri.

Informaţii suplimentare la 022 23 84 10, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Pentru a afla mai multe detalii, accesați site-ul oficial.


{loadnavigation}

 

Conluxart - Sincere felicitări de 8 martie!

08 Martie 2013

alt

Compania Conluxart aduce sincere felicitări tuturor doamnelor și domnișoarelor
cu ocazia acestei sărbători minunate de 8 martie.

Vă dorim multă sănătate și fericire... iar în această zi, să fiți înconjurate de mii de zâmbete!

La mulți ani!


 

VictoriaBank - Cardul Visa Infinite

07 Martie 2013

alt

Victoriabank a lansat în premieră absolută Visa Infinite, un card care transformă confortul și comoditatea în stil de viață. Cu noul Visa Infinite, Victoriabank deschide pentru clienții săi o lume a posibilităților infinite.

Acest card înseamnă:
- ajutor personal 24/24
- deservire oriunde – acasă sau peste hotare
- servicii personale sau pentru afacere
- beneficii exclusive pentru deţinător şi asigurare pentru familia sa
- credit incredibil (1 milion de lei)
- oferte speciale
- ajutor şi protecţie globală
- garanţie maximă în procesarea operaţiunilor bancare fără probleme tehnice.

Excepțional începând de la design, până la serviciile și modalitatea de deservire pe care le oferă, Visa Infinite revoluționează piața bancară autohtonă. Noul card premial de la Victoriabank este destinat clienților privilegiați și reprezintă o confirmare a statutului înalt, a bunăstării și a reputației financiare impecabile a posesorului cardului. Visa Infinite este emis într-un număr limitat și este realizat după un design unic, menit să confirme statutul deținătorilor săi. Acesta este placat cu aur alb și este încrustat cu un diamant.

Vezi toate detaliile pe www.victoriabank.md.


{loadnavigation}

 

Jurnal TV la premiera ultimelor filme ale studiourilor Walt Disney

07 Martie 2013

alt

Pe data de 28 februarie 2013, staff-ul de conducere al postului Jurnal TV a fost invitat în Marea Britanie, la prezentarea celor mai noi producții marca Walt Disney.

Postul de Televiziune Jurnal TV a fost printre primii care au avut ocazia să urmărească ecranizarea noilor produse Disney, care urmează să fie rulate în cinematografele mondiale.

Proaspăt scoase din producție, filmele, serialele și desenele animate Disney promit a fi adevărate bombe cinematografice. Noua grilă de filme Disney va readuce pe marile ecrane titluri precum: Iron Man 3, Thor 2, Avengers, Star Wars 7.

Portofoliul de content de clasă mondială este completat de lansarea noilor episoade ale serialelor: Zero Hour, Mistresses și multe altele. Iar copiii vor avea ocazia să vadă în acest an, mult îndrăgitele personaje din desenele animate: The Frozen, Oz the Great and Powerful și Finding Nemo 3D.

Jurnal TV este unicul post de televiziune din Republica Moldova care a semnat contracte de difuzare cu cele mai mari case de producție din lume, 20th Century Fox, Warner Bros., ABC Walt Disney, MGM, NBC Universal, BBC. Postul de televiziune are ocazia să difuzeze filme licențiate, direct de la Hollywood și seriale de succes, care au devenit legende în întreaga lume.


 
Pagina 9 din 36