Lansarea proiectului social: „Laboratorul Darwin”

09 Decembrie 2013

darwin

„Laboratorul Darwin” este prima emisiune on-line din Moldova, care testează cele mai noi gadget-uri și aplicatii, le compară și le analizează, ca să descopere care din ele sunt într-adevăr utile și cum am putea economisi bani în alegerea acestora."

„Laboratorul Darwin” a fost conceput ca un proiect social, pentru educarea și instruirea societății în domeniul tehnologiilor digitale noi. Prin intermediul acestuia, dar și cu ajutorul portalurilor web din Republica Moldova, compania își propune să ajute clienții să își aleagă mai ușor gadget-uri și aplicații pentru smartphone, laptop sau tabletă.

Cea mai mare priză la public a avut propunerea companiei Darwin de a oferi gratis gadget-uri tuturor celor interesați, care vor să facă propriile review-uri. Cele mai obiective analize vor fi premiate.

darwin laborator

Victor Țurcan, prezentator al emisiunii: “În prima ediție am analizat avantajele și dezavantajele celui mai bun smartphone de la Philips - Xenium W6500. Ca să urmeze un episod încă mai interesant, în care am demonstrat publicului cum am putea să procedăm dacă ne pierdem smartphone-ul sau, cineva l-a furat.”

Darwin este o companie nouă pe piața de retail GSM și IT din Moldova, focusată pe smartphone-uri și laptop-uri. Lansată în Martie 2013, deja are o rețea de 14 magazine, deschise în 10 orașe ale Republicii Moldova. Echipa își propune să revoluționeze comerțul electronicelor cu un concept fresh, neobișnuit, emoțional, util și interesant. Darwin este parte a unui holding, în care intră și companiile: Tucano Coffee, Pizza Celentano și Oliva. 

StarNet lansează News Bites

09 Septembrie 2013

Din 11 septembrie, StarNet prezintă News Bites. O emisiune pentru care nu aveți nevoie de permisiunea părinților.
De trei ori pe săptămână, episoade scurte cu ultimele știri IT.

Nu există viață fără gadgeturi, laptop, smartphone și alte minunății IT. De dimineață până... dimineața, ele sunt cu noi. Drogurile secolului. StarNet vă invită să vedeți noutățile din lumea lor, a gadgeturilor și IT-ului. Fiți cu ochii pe Youtube.com/StarNet sau Facebook.com/StarNet ca să aflați cele mai noi invenții, cele mai trăsnite minunății IT.

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo 

Moldcell - Câștigă tabletă sau smartphone cu Ai noștri au talent!

20 Mai 2013

best coupon

Vrei să te inspiri din succesul participanţilor la proiectul „Got Talent” din toată lumea? Moldcell te invită să participi în concursul SMS „Ai noştri au talent!” ce îţi va pune la încercare nu doar cunoştinţele despre show, dar şi despre toate domeniile de artă, sport şi cultură, care au fost reprezentate în cadrul concursului de-a lungul timpului. Cinci norocoşi, care vor reuşi să acumuleze cel mai mare număr de puncte, vor primi următoarele premii:

Locul 1 – tabletă Samsung Galaxy Note 10.1
Locul 2 – smartphone Samsung Galaxy S III
Locul 3 – smartphone Samsung Galaxy Ace II
Locul 4 – smartphone Samsung Galaxy Y
Locul 5 – smartphone Samsung Dark Silver

E foarte simplu să te înregistrezi în concurs: expediază un SMS cu textul „RO” la numărul 3535.

Costul unui SMS expediat este de 5 lei. În afara premiilor de bază, toţi câştigătorii vor primi câte un set de produse promoţionale Moldcell. Concursul se încheie pe 30 iunie. Pentru informaţii suplimentare, accesează www.moldcell.md. 

Orange lansează noul Abonament Balena. Ceva maaare!

25 Aprilie 2013

alt

Anul curent, Orange marchează două aniversări – 15 ani de la lansarea pe piața din Moldova și 6 ani de la rebranding din Voxtel în Orange.

Din 25 aprilie, Orange Moldova readuce primul apel de dimineață gratuit (în intervalul 6:00 – 12.00). Oferta poate fi activată prin apel la numărul 800.

Orange își extinde seria de Abonamente cu unul nou, ce vine să completeze celelalte trei abonamente: Delfin, Pantera și Fluture.

Noul Abonament Balena este cel mai mare. Acesta include trafic Internet pentru navigare în voie, multe minute pentru convorbiri și SMS gratuite. Noul Abonament este destinat clienților, care nu-și imaginează viața fără smartphone. Cu Balena clienții au parte de libertate în comunicare și de posibilitatea de a savura din plin experiența de navigare la viteza 4G direct de pe telefonul mobil. Această posibilitate este oferita de noul smartphone HTC One, care, în curând, va putea fi găsit în magazinele Orange. Vezi spotul video.

alt 

Moldtelecom - Ziua glumelor și a farselor!

01 Aprilie 2013

alt

Serviciile de divertisment de la Moldtelecom, Allodin și Farsa la telefon, îți vor ridica dispoziţia pe 1 aprilie.

Dacă vrei să-ți impresionezi prietenii, utilizează serviciul Allodin, care include o colecţie de bancuri și glume haioase. Ele sunt selectate, mereu reînnoite şi interpretate de către actori.

Apelează 1515 și ai posibilitatea cu un singur apel să afli 4 bancuri noi, la doar 2,40 lei per apel.

Iar dacă vrei să-ți surprinzi prietenii cu voce schimbată, utilizează serviciul Farsa la telefon, care îți pune la dispoziție diferite voci: vocea de copil, monstru, ranger galactic, şopârlă, vocile a 2 castori veseli, vocea de elf, masculină, feminină, vocea omului de fier sau cea cu ecou.

Formează 1520, apoi alege una din vocile propuse, după care numărul de telefon fix al abonatului Moldtelecom pe care dorești să îl amuzi. După finisarea convorbirii, abonatul pe care l-ați contactat va primi un apel cu notificarea că i s-a făcut o farsă și i se va oferi numărul tău de telefon.

Serviciul Farsa la telefon se taxează cu 3 lei per minut, TVA inclus. Serviciul este disponibil tuturor abonaților telefoniei fixe de la Moldtelecom.{loadnavigation}

 

Orange - Bilete la patinoarul Ice Bravo

15 Ianuarie 2013

alt

Până pe 30 aprilie, poți benefia de 2 bilete la preț de 1 la patinoarul Ice Bravo.

Ca să activezi oferta, urmează pașii:
- expediază un SMS, fără text, la numărul 143;
- vei primi un SMS cu un cod unic;
- prezintă SMS-ul cu codul unic la casieria patinoarului;
- casierul va verifica validitatea codului și daca codul este valid, achiți 1 bilet la patinoar și vei primi în schimb 2 bilete.

Mesajele sunt taxate la preț de SMS național pentru abonații Orange și de 0,60 lei pentru utilizatorii PrePay. Codul unic poate fi solicitat o singura dată, în fiecare zi a săptămânii, între orele 00:01 – 23:00 și poate fi utilizat în perioada aceleiași zile până la 23:10. 

StarNet - Apeluri internaționale

25 Decembrie 2012

alt

Din luna decembrie, StarNet are tarife noi pentru apelurile internaţionale - atrăgătoare şi accesibile, de la 0,82 bani pe minut.

StarNet aduce mai aproape cele mai populare destinaţii: Italia, Franţa, România, Spania, Germania, Grecia, Austria, Belgia, Cehia, Cipru, Danemarca, Ungaria, Israel, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Marea Britanie. Apelurile către numerele mobile spre aceste destinaţii sunt acum la un preţ de doar 1,49 lei/minut.

Abonamentul lunar este de 0 lei, iar conectarea se face în gratuit. Clienţii își pot alege numărul dorit de telefon, iar pentru cei care decid să-şi ia abonamente triplu de Internet, Telefonie şi Televiziune: orice abonament costa doar 1 leu/lună, în primele 3 luni de contract.

Pentru mai multe detalii, accesați Abonamentele de telefonie de la StarNet. 

Conect - Oferta 1+1=3

07 Decembrie 2012

alt

Alege de la Conect 3 accesorii GSM și plătește doar pentru 2.
Accesoriul cu cel mai mic preț îl primești gratuit!
În promoție participă toate accesorile GSM.
Excepție: bluetooth nu poate fi acordat cadou, dar poate fi unul din produsele achitate.

Vezi accesoriile pe www.conect.md.


 

Orange - Câștigă bilete la concertul Dan Balan

29 Noiembrie 2012

alt

Cu Tonuri de Așteptare ai ocazia să câștigi 2 bilete la concertul lui Dan Balan din 12 decembrie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Activează gratuit serviciul Tonuri de Așteptare în perioada 28.11.12 - 09.12.12 și vei fi inclus automat la extragerea din 10 decembrie.

Perioada concursului: 28 Noiembrie – 9 Decembrie.
Premii: 15 câștigători vor primi câte 2 bilete.
Extragerea: 10 Decembrie.
Vezi regulamentul și Tonurile de Așteptare pe site-ul oficial. Vezi spotul video.


 

Neuron - Cyber Monday

26 Noiembrie 2012

alt

Atenție!
Astăzi, 26 noiembrie, e Cyber Monday!
Magazinul Neuron oferă reduceri grandioase la cumpărăturile făcute online!
Accesează acum www.neuron.md.

 
  123