Jurnal TV la premiera ultimelor filme ale studiourilor Walt Disney

Joi, 07 Martie 2013 12:09

alt

Pe data de 28 februarie 2013, staff-ul de conducere al postului Jurnal TV a fost invitat în Marea Britanie, la prezentarea celor mai noi producții marca Walt Disney.

Postul de Televiziune Jurnal TV a fost printre primii care au avut ocazia să urmărească ecranizarea noilor produse Disney, care urmează să fie rulate în cinematografele mondiale.

Proaspăt scoase din producție, filmele, serialele și desenele animate Disney promit a fi adevărate bombe cinematografice. Noua grilă de filme Disney va readuce pe marile ecrane titluri precum: Iron Man 3, Thor 2, Avengers, Star Wars 7.

Portofoliul de content de clasă mondială este completat de lansarea noilor episoade ale serialelor: Zero Hour, Mistresses și multe altele. Iar copiii vor avea ocazia să vadă în acest an, mult îndrăgitele personaje din desenele animate: The Frozen, Oz the Great and Powerful și Finding Nemo 3D.

Jurnal TV este unicul post de televiziune din Republica Moldova care a semnat contracte de difuzare cu cele mai mari case de producție din lume, 20th Century Fox, Warner Bros., ABC Walt Disney, MGM, NBC Universal, BBC. Postul de televiziune are ocazia să difuzeze filme licențiate, direct de la Hollywood și seriale de succes, care au devenit legende în întreaga lume.