Star Kebab

Star Kebab

Gustul visului!

„Star Kebab – gustul visului!” este un brand nou pe piața restaurantelor de tip fast-food, ce a luat naștere în orașul Chișinău, Republica Moldova. Primul local și-a deschis ușile pentru prima dată la 15 noiembrie 2011, cucerind chișinăuienii prin conceptul său unic, prin gustul deosebit al bucatelor și prin calitatea înaltă a deservirii. În prezent, „Star Kebab” este o rețea modernă de restaurante, condusă de o echipă managerială tânără și ambițioasă, cu procese organizaționale moderne și transparente.

Dream Card este cartela magică Star Kebab ce oferă prețuri de vis la băuturile din meniu, programul ”7+CADOU” și 10% reducere în localurile partenere (Don Taco, La Roma Club, Decadance, Muzz Café, Jazz Café, 5th Element, Trattoria della nonna, Poiana Bradului și rețeaua Ferm).

Începând cu anul 2012, Star Kebab oferă o posibilitate unică de a lansa propria afacere, prin aderarea la sistemul de franciză. Aceasta presupune deschiderea și administrarea propriului restaurant, beneficind de întregul concept „Star Kebab – gustul visului!”