AAPM - Concursul Citește, fii în vogă! - Au apărut primele lucrări

09 Iulie 2013

alt

Este în plină desfăşurare Concursul Deschis de publicitate socială “Citeşte, fii în vogă!”.

Ne bucurăm să vă anunţăm că comitetul organizatoric a început să primescă lucrări pentru ambele categorii. Primele lucrări demonstrează că, deşi tema la prima vedere pare complicată, autorii reuşesc să găsească idei foarte creative. Este clar deja, juriul va decide cu greu cine e mai bun.

Apropo, în curând vom anunţa componenţa juriului pentru fiecare categorie. Urmăriţi noutăţile. Ca deobicei, vor fi Personalităţi, a căror apreciere vor ajuta neapărat participanţii să privească cu alţi ochi propria creaţie.

Vă reamintim că concursul se desfăşoară la două categorii: Machetă pentru publicitatea exterioară şi Eseu.
Termenul limită de primire a lucrărilor – 20 septembrie.

Câştigătorii vor primi cadouri minunate de la Partenerii concursului – reţeaua magazinelor de cărţi LIBRARIUS şi Комсомольская правда в Молдове. Toate detaliile – pe pagina www.aapm.md şi la comitetul organizatoric la telefonul 022-73-77-90.

Mai multe detalii despre desfășurarea concursului citiți Concurs deschis de publicitate socială Citește, fii în vogă!. 

Prof System - Te ajutăm să reduci facturile pentru consumul de energie

19 Iunie 2013

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) ajută cetățenii din Moldova să economisească energia și să reducă prețurile pentru facturi printr-o facilitate inovatoare. BERD oferă prin intemediul programului MoREEFF finanțare în valoare de 35 de milioane Euro ce vor fi acordați în formă de credit propritarilor de case și apartamente, asociațiilor proprietarilor de locuințe, companiilor de administrare a fondului locative, companiilor de servicii energetice.

Dacă vreți să schimbați acoperișul vechi pe unul modern cu o izolare termică sporită, dacă vreți să faceți o izolare termică a pereților exteriori și a podelei, cât și să vă schimbați cazanul pe unul eficient energetic etc., aveți dreptul să aplicați pentru obținerea finanțării.

Cei care iau un credit prin programul MoREEFF primesc până la 20-35% reducere din suma creditului după finalizarea proiectelor de eficiență energetică. La moment, 170 de familii au beneficiat de credite, dintre care 109 fiind proiecte de schimbare a ferestrelor cu geam termopan eficient energetice.

Prof System este instalator eligibil de ferestre cu geamuri termopan și partener de încredere a programului MoREEFF. Suntem deschiși să vă consultăm cât și să vă ajutăm să implementați proiecte eficient energetice în domeniul ferestrelor cu geam termopan.

Apelați la specialiștii Prof System sau la consultanții MoREEFF pentru mai multe detalii. 

MAIB a lansat sistemul de transfer de bani MoneyGram

18 Iunie 2013

Moldova Agroindbank îşi extinde în continuare capacităţile de deservire a clienţilor. Datorită lansării sistemului de transfer internaţional de bani „MoneyGram”, clienţii MAIB au obţinut mai multe opţiuni de a transfera sau primi bani de peste hotare. Noul sistemt reprezintă o soluţie comodă şi nu necesită deschiderea unui cont bancar.

Sistemul “MoneyGram” oferă clienţilor conexiunea cu 310 mii locaţii din 197 de ţări ale lumii. Tranzacţia nu durează mai mult de 10 minute, indiferent de valoarea transferului. Acestea pot fi efectuate în valuta europeană unică, iar suma maximă a unui transfer poate fi de 6,999 EUR.

Banii transferaţi prin intermediul sistemului „MoneyGram” pot fi încasaţi sau eliberaţi din toate filialele şi agenţiile băncii.

Amintim că Moldova Agroindbank include și sistemele: Western Union, Coinstar, Unistream, Contact, Leader, Privat Money, Быстрая Почта, Blizko, Migom. 

AAPM și Librarius - Concursul Citește, fii în vogă! continuă!

18 Iunie 2013

alt

Dragi prieteni!

Dragi prieteni, este în toi Concursul de publicitate socială „Citeşte, fii în vogă!”. În fiecare zi comitetul organizatoric primește sunete şi mesaje electronice la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Potenţialii participanţi la concurs sunt interesaţi de detalii, adresează întrebări.

În timp ce parcitipanţii sunt încercaţi de emoţii creative, vă amintim cum a fost semnat în mod festiv Acordul privind desfăşurarea concursului. Procedura de semnare a avut loc în magazinul central LIBRARIUS de pe str. Puşkin, 22. Un loc minunat, unde pot fi găsite cărţi pentru toate vârstele, interese şi domenii de activitate.

Asortiment vast, promoţii, programe de loialitate şi în plus consultanţi minunaţi, - iată doar cîteva motive care sperăm să vă îndemne spre a vizita reţeaua magazinelor LIBRARIUS.

Acordul privind desfăşurarea concursului “Citeşte, fii în vogă!” a fost semnat de către Directorul executiv ААРМ Galina Zablovscaia şi Directorul general SA MOLDPRESA Victor Rusnac.

alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt

Deci, suntem în aşteptarea luctărilor Dvs!
Mai multe detalii despre desfășurarea concursului citiți aici. 

Prof System - Ferestre cu geamuri termopan în credit!

17 Iunie 2013

Prof System a aderat la un program de credit oferit de către Prime Capital care facilitează procurarea ferestrelor cu geam termopan mult mai rapid și eficient.

Prime Capital a lansat un produs nou de creditare Prime CEC. Această linie de credit este un produs destinat clienţilor care vor să procurea bunuri şi servicii (materiale de construcţie, ferestre cu geam termopan, mobilă, aparate de uz casnic, etc.) mult mai ușor.

Prin acest sistem de credit, Prof System îsi mărește posibilitățile de plată pentru produsele sale, iar clienții săi pot procura mult mai ușor ferestre cu geam termopan, având o reducere de până la 25 % din suma de achiziție. Pachetul de documente fiind unul nominal și facil, iar obținerea creditului este unul foarte rapid.

Pentru mai multe detalii, contactați unul din managerii Prof System / Prime Capital, sau accesați profsystem.md. 

Piramisa Cafe - Plătește cafeaua cu un sărut

15 Iunie 2013

Pentru cuplurile iubitoare de cafea și trezirea de dimineață într-o zi de duminică, Piramisa Cafe a pregătit o surpriză frumoasă.

De mâine, pe parcursul a 4 duminici consecutive, între orele 10:00 - 11:00, primiți câte o cafea gratis, dacă vă demonstrați dragostea cu un sărut.

Atenție: chelnerii de la Piramisa văd care sunt săruturile adevărate.

Ideea vine de la o cafenea franceză din Sydney, care a determinat echipa de la Piramisa să organizeze și pentru voi o ofertă asemănătoare. Iată cum a fost implementată ideea în Sydney:

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo


Sunteți așteptați pe adresa bd. Moscovei, 10/3. 

EcoVazon – Mai multe plante – mai mare reducerea!

12 Iunie 2013

Începând de astăzi şi parcursul a 7 zile lucrătoare anunţăm o promoţie specială la plantele aromate vii. În dependenţă de numărul de plante cumpărate se calculează şi reducerea pe care o primeşti, cu cât mai multe plante procuri cu atât mai mare este reducerea noastră.

Reducerea per plantă este egală cu cantitatea de plante cumpărate: dacă procuri 2 plante – primeşti reducere de 2 lei pentru fiecare plantă, dacă cumperi 5 plante – primeşti o reducere de 5 lei per plantă, etc. Reducerea maximală per plantă este de 7 lei, iar în promoţie participă toate plantele!

Perioada promoţiei: 12-19 iulie
Ofertă valabilă atât în magazinul de pe str. Sarmizegetusa 12/1, (incinta Pieţei Agricole), cât şi online pe www.ecovazon.md. 

AAPM - programul pentru 2 iunie la Școala Publicității

31 Mai 2013

AAPM

Pe data de 5 iunie va avea loc ultima şedinţă a ediţiei anuale „Şcoala de publicitate”!

În cadrul acestei întâlniri vom vorbi doar despre practică. Tema: BTL – noi tehnologii (SMS şi nu doar).
Vom examina campania SMS de la „A”la „Z” pe baza unor exemple autohtone:

1. Campania SMS: ce reprezintă şi pentru ce se organizează?

2. Cum se lansează o SMS campanie. Îndrumar practic.
- "Prinde" propriul auditoriu
- Filtrează auditoriul
- Propune o mecanică interesantă
- Susţinearea campaniei prin mijloace media
- Executorul mobil – cine este şi de ce este nevoie de acesta?
- Cât costă “plăcerea mobilă”?

3. Recomandări furnizorilor de publicitate din Moldova.

Şedinţa va fi moderată de directorul holdingului Star Communication Group IRINA ŢEHOVICI.
Sedinţa va începe la ora 15:00, la « Anticafe BALCON » (Bd. Moscovei, 6 ; clădirea restaurantului Plovdiv/Andy’s Pizza, intrarea din partea laterala stângă a clădirii).

Taxa de participare : 20 lei (prețul accesului în anticafe).

Neapărat rugăm să expediați din timp Cererea la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Download Cerere. 

AAPM - Programul pentru 29 mai la Școala Publicității

23 Mai 2013

alt

Pe 29 mai la ora 15.00, va avea loc o ședință interesantă la tema „Radio".
Şi dacă discutăm la această temă, şi anunţul este în stil radio! Ascultați:Locul desfăşurării seminarului - anticafe BALCON (bd. Moscovei, 6, clădirea restaurantului Plovdiv \ Andy’s Pizza, intarea din aripa stângă a clădirii). Ca de obicei, rugăm doritorii de a participa să dispună de suma de 20 lei (costul intrări la anticafe).

Neapărat rugăm să expediați din timp Cererea la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Download Cerere. 

VIP Magazin - Fata verii 2013

20 Mai 2013

Eşti tânără, frumoasă, pozitivă, plină de energie, doreşti să cunoşti succesul şi să te recunoască lumea în stradă? Ieşi din anonimat, participă la cel mai intrigant concurs on-line al verii, participă la concursul „Fata verii 2013” pe website-ul www.vipmagazin.md şi vei deveni vedeta sezonului. Câştigătoarea proiectului va deveni protagonista rubricii „Dezgolite frumos” în „VIP magazin”!

Trimite o poză în costum de baie până la data de 20 mai şi votează on-line şi prin SMS până la data de 20 iunie, iar de pe 20 iunie până pe 1 august 2013 veţi putea numai vota.

Mai multe detalii vezi pe www.vipmagazin.md. 
Pagina 4 din 36