Trendseter Grup

Trendseter Grup

Reprezintă unica casă de vânzări de publicitate, în Republica Moldova cu profil multidimensional, ce oferă servicii profesioniste în domeniul realizării potenţialului de publicitate de format non tv. Grupul este format din companii media seller, ce ocupa poziţii de lider în segmentul pe care îl administrează. Data fondării proiectului se consideră luna Martie 2010. Scopul acestuia fiind crearea unei companii lider pe piața purtătorilor media, care va facilita procesul de cumpărare-vânzare a spațiilor mediatice. De asemenea, Trendseter elaborează video pentru LED-uri/supermarkete și machete pentru publicitate outdoor.

Direcțiile, pe care Trendseter Grup le dezvoltă, sunt divizate în 4 domenii:
TRENDSETER - Subdiviziunea „Trendseter Grup CV” ce administrează procesul de vânzare a publicităţii pe panourile de tip LED.

DAVINCI - Subdiviziunea „Trendseter Grup CV” ce administrează procesul de vânzare a publicităţii pe panourile Outdoor (Billboard, Citylight etc.), într-o reţea de peste 1500 de panouri în întreaga republică.

ZOOOM - Subdiviziunea „Trendseter Grup CV” ce administrează procesul de vânzare a publicităţii pe panourile Indoor şi reprezintă o reţea de peste 40 de supermarkete.

Monitoring Outdoor – Subdiviziunea „Trendseter Grup CV” care monitorizează regulat și în timp real suprafețele publicitare din orașul Chișinău. Creează instrumente de analiză a pieții publicitare din orașul Chișinău.

Poster.md - Casă de vânzări ce oferă servicii de publicitate pe panouri, ecrane LED, în supermarkete, la radio, cât și monitoring.