Bemol - Teren nou de joacă pentru copilașii din Rezina

25 Septembrie 2013

bemol   bemol

Pe 16 septembrie, compania Bemol a inaugurat un nou teren de joacă pe teritoriul grădiniței Nr. 1 din or. Rezina. După ce clădirea grădiniței a fost reparată, a fost cumpărată mobilă nouă și a fost instalat un sistem modern de încălzire autonomă, pentru ca la întoarcere, cei o sută de pici să se simtă bine în a doua sa casă.

Grădinița își va deschide ușile în luna octombrie, reînnoită și gata să întâmpine copiii cu o surpriză frumoasă – un teren de joacă nou și colorat. La ceremonia de inaugurare au fost prezenți reprezentanții companiei Bemol și administrației locale, presa și televiziunea.

bemol   bemol

Acest teren de joacă este al treilea proiect social major, realizat de către compania Bemol pe parcursul anului 2013, pe lângă terenurile de joacă instalate la Balabanu, Taraclia și Stolniceni, Edineț. De la începutul anului 2013, pentru sponsorizări şi proiecte sociale, a fost alocat un buget de aproximativ 516 000 lei. 

AAPM și Librarius - Concursul continuă, juriul se pregăteşte

13 Septembrie 2013

alt

Continuă Concursul Deschis de publicitate socială „Citeşte, fii în vogă!”.
Numărul de mesaje şi sunete adresate comitetului organizatoric demonstrează faptul că participanţii sunt cu adevărat preocupaţi de tema anunţată.

Componenţa juriului la categoria ESEU:
- Ludmila Andronic, Preşedintă a Consiliului de Presă RM,Corporate affairs Director SA VITANTA
- Victor Rusnac, Director General SA MOLDPRESA
- Ana Mazurenco, Redactor-adjunct, Director pe promovare «Комсомольская правда» în Moldova
- Irina Pavlenco, Director comercial a postului de televiziune RU TV Moldova
- Victoria Prunici, Director comercial Trendseter SRL, Administratorul grupei EU CITESC pe Facebook.

Componenţa juriului la categoria MACHETĂ:
- Sergei Hasanov, preşedinte Consiliului AAPM, director VARO-INFORM SRL
- Victor Rusnac, director general SA MOLDPRESA
- Victor Coşulean, director PONTI SRL
- Andrei Jicol, conducătorul Secţiei OOH în cadrul AAPM, director Trendseter SRL
- Iurie Ambros, director design-studio AMBROS.

Aceasta este componenţa juriului oficial. Dar, şi fiecare dintre Dvs. se poate simţi membru al juriului votând lucrările participanţilor la concurs, care vor fi expuse în internet. Lucrările vor fi anonime, având doar un număr de ordine. Vă amintim că macheta câştigătoare va fi amplasată mai apoi pe panourile stradale cu numele autorului indicat, iar autorul cîştigător, pe lângă premiile primite de la Partenerii oficiali, va primi şi dreptul de a prezenta gratis una din lucrările sale la unul din Festivalurile Internaţionale de publicitate în 2014, care se organizează în ţările CSI.

Lucrările vor fi primite până pe 20 septembrie. Însă, LIBRARIUS oferă un cadou celor care nu reuşesc în timp, şi anume posibilitatea de a prezenta lucrările cu câteva zile mai târziu. Pentru asta trebuie să veniţi la Expoziţia „Tîrgul de Carte 2013” la Moldexpo (19-22 septembrie) şi să vă apropiaţi de standul LIBRARIUS. Ce va urma – veţi vedea!

De când a fost anunţat concursul nostru, grupul EU CITESC de pe Facebook a crescut cu 2000 de persoane şi numără acum 7000 de amatori ai lecturii. Un rezultat minunat!

Vă reamintim că concursul se desfăşoară la două categorii: Machetă pentru publicitatea stradală şi Eseu. Termenul limită de primire a lucrărilor – 20 septembrie. Câştigătorii vor primi cadouri minunate de la Partenerii concursului – reţeaua magazinelor de cărţi LIBRARIUS şi Комсомольская правда в Молдове. Toate detaliile – pe pagina www.aapm.md şi la comitetul organizatoric la telefonul 022-73-77-90.

Mai multe detalii despre desfășurarea concursului citiți Concurs deschis de publicitate socială Citește, fii în vogă! 

AAPM - Au mai rămas 10 zile. Se apropie și Târgul de Carte

10 Septembrie 2013

alt

Pînă la încheierea perioadei de primire a lucrărilor pentru concurs au mai rămas 10 zile!
Dragi prieteni, a rămas puţin timp până la încheierea primirii lucrărilor pentru concursul de publicitate socială „Citeşte, fii în vogă!”. Grăbiţi-vă să srieţi eseurile şi să finisaţi machetele pentru publicitatea stradală! Organizatorii concursului speră că în lucrările déeja primite şi în cele ce urmează să fie înregistrate – vor fi neapărat cuvintele necesare şi mijloacele artistice potrivite, care încă odată vor accentua, că lectura în zilele noastre – este o componentă indispensabilă a vieţii şi a dezvoltării spirituale pentru fiecare dintre noi.

Dorim să vă mai anunţăm despre unele evenimente importante, care într-un
fel sau altul sunt pe unda concursului nostru.

alt

Aşadar, prima noutate: în perioada 19 - 22 septembrie 2013 pe teritoriul CEI „Moldexpo”, în pavilionul 3, va avea loc expoziţia cu vânzare “Târgul de Carte 2013», organizatorul acesteia este compania Poliproject Exhibitions. În perioada expoziţiei va fi colectată literatură artistică şi materialele didactice pentru copii cu vârsta de 3-6 ani. Doritorii pot cumpăra o carte la Târgului de Carte pentru a o transmite în fondul acţiunii de caritate. Toate carţile colectate vor fi donate bibliotecilor în şcoli şi grădiniţe. Vă aşteptăm la expoziţie şi aşteptăm să participaţi la colectarea cărţilor pentru copii.

Iar cea de-a doua noutate este direct legată de concurs: la expoziţia Târgul de Carte reţeaua magazinelor de cărţi Librarius, Partener oficilal al concursului, oferă posibilitatea unică de a prelungi pentru două zile dreptul de a participa la concurs! Mai multe detalii - la expoziție.

Detalii despre desfășurarea concursului - Concurs deschis de publicitate socială Citește, fii în vogă! 

StarNet lansează News Bites

09 Septembrie 2013

Din 11 septembrie, StarNet prezintă News Bites. O emisiune pentru care nu aveți nevoie de permisiunea părinților.
De trei ori pe săptămână, episoade scurte cu ultimele știri IT.

Nu există viață fără gadgeturi, laptop, smartphone și alte minunății IT. De dimineață până... dimineața, ele sunt cu noi. Drogurile secolului. StarNet vă invită să vedeți noutățile din lumea lor, a gadgeturilor și IT-ului. Fiți cu ochii pe Youtube.com/StarNet sau Facebook.com/StarNet ca să aflați cele mai noi invenții, cele mai trăsnite minunății IT.

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo 

Bemol a premiat clientul nr. 20 000 000

04 Septembrie 2013

Pe 2 septembrie ”contorul” Bemol a identificat clientul cu numărul 20 000 000! Norocosul câștigător a venit după prânz să-și alimenteze automobilul la stația de pe str. Grenoble, 134/3 din Chișinău. Șoferul a fost surprins de reprezentanții Bemol care l-au întâlnit cu premii din partea companiei.

”Inițial am crezut că e o farsă, însă când am auzit că se dau 50 de litri de combustibil în dar, mi-am schimbat părerea. E foarte plăcut!”, exclamă Ion Goro.Câștigătorul a primit în dar de la compania Bemol:
- un card FIDELITATE cu 50 L de combustibil
- un set maiou+chipiu Bemol
- servicii de spălătorie gratis pentru o perioadă de 2 luni
- un pachet-cadou cu obiecte promoționale Bemol. 

Citiţi şi fiţi în vogă împreună cu noul magazin LIBRARIUS

13 August 2013

Pe data de 12 august a avut loc deschiderea unui nou magazin de cărţi LIBRARIUS, al nouălea la număr. Acum şi pe str. Zelinski, 7/1 amatorii de lectură vor avea posibilitatea de a găsi cărţi interesante pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile, magazinul oferind o atmosferă de confort, răcoare şi respect faţă de cititor.

Cei prezenţi la deschidere – primii cumpărători – au participat la o loterie fără pierderi, care oferea posibilitatea de a procura cărţi cu reduceri de până la 100%. Asortimentul de literatură prezentat demonstrează încă odată că LIBRARIUS – este un magazin de cărţi pentru toată familia. Până pe 21 august, cumpărătorii pot primi carduri de reducere de 15%.

Tot aici, puteţi cunoaşte detaliile Concursului de publicitate socială „Citeşte, fii în vogă!”, care este organizat de Asociaţia Agenţiilor de Publicitate în parteneriat cu reţeaua magazinelor LIBRARIUS.

Vă reamintim că concursul se desfăşoară la două categorii: Machetă pentru publicitatea stradală şi Eseu. Termenul limită de primire a lucrărilor – 20 septembrie. Câştigătorii vor primi cadouri minunate de la Partenerii concursului – reţeaua magazinelor de cărţi LIBRARIUS şi Комсомольская правда в Молдове.

Mai multe detalii despre desfășurarea concursului la telefonul 022-73-77-90 sau citiți Concurs deschis de publicitate socială Citește, fii în vogă!

alt alt alt alt alt alt 

Bingo oferă cadouri ce trezesc invidie

02 August 2013

alt

Compania Bingo a lansat o promoție pentru clienții săi, plină de cadouri utile!

Tot ce trebuie să faci, e:
1. să cumperi produse "BINGO" cu promo-sticker.
2. să aduni cuvântul "BINGO".
3. să răzuieşte codul de pe promo-stickere.
4. să introduci codul în ordinea cuvântului BINGO pe pagina principală a site-ului actia.md, pentru a afla ce premiu ai câştigat.

alt

Pe întreaga perioadă a promoţiei poţi crește valoarea premiului. Va trebui să procuri un alt produs BINGO marcat cu promo-sticker şi vei înlocui doar o cifră din cod. Cu cât cumperi mai multe produse BINGO, ai mai multe şanse să câştigi premii de valoare!

Promoţia este valabilă pînă la 15.09.2013. Deja sunt și 4 câștigători ai promoției.

Regulamentul și mai multe detalii despre promoție găsiți pe www.actia.md. 

Compania Prof System a aniversat 8 ani de activitate

29 Iulie 2013

La data de 25 iulie 2013, Compania Prof System a aniversat 8 ani de activitate reușită și prosperă în domeniul ferestrelor din PVC cu geam termopan pe piața Republicii Moldova.

În tot acest timp, mai mult de nouă mii de familii, instituții publice cât și instituții private au fost deservite de către noi. Ferestrele de calitate instalate au adus bucurie și confort în casele și oficiilor tuturor clienților noștri. Relația dintre compania Prof System și clienți este una de prietenie, datorită acestui fapt, peste 80 % din clienții noi sunt clienți veniți prin recomandare.

Tehnologiile avansate, utilajul modern cât și profesionalismul specialiștilor noștri ne permite să garantăm un produs de calitate clienților noștri.

Vă mulțumim tuturor pentru alegerea și încrederea în compania noastră. Suntem bucuroși că ați făcut o alegere corectă. Nu ne rămâne decât să ne urăm mult succes în activitate și baftă în dezvoltare continuă.

Prof System – ferestre pentru o viață! www.profsystem.md 

Rompetrol - Goana după aur: Primul câștigător

26 Iulie 2013

alt

A fost desemnat primul câștigător al campaniei promoționale „Goana după Aurul Rompetrol”.
Tabacari Igor, este fericitul câștigător care a găsit cele 5 simboluri câștigătoare și a intrat în posesia unui lingou de aur.

„Am venit în stația Rompetrol pentru a alimenta automobilul personal. Eram destul de sceptic în privința câștigului dar totuși din curiozitate am răzuit 5 căsuțe din talonul de participare. La început nici n-am realizat că am răzuit căsuțele câștigătoare. Nu știam cum să reacționez din simplu motiv că nu-mi venea să cred că e posibil să câștig ceva. A fost o surpriză foarte plăcută și mulțumesc companie Rompetrol pentru o campanie promoțională transparentă și corectă. Acum pot sigur să declar că oricine are șanse să câștige lingoul de aur, trebuie doar să alimentați la Rompetrol și să găsiți cele 5 simboluri câștigătoare!”, declară Domnul Tabacari Igor.

Reamintim că Rompetrol a dat startul promoției „Goana după Aurul Rompetrol” în care orice participant are șansele să găsească cele 5 simboluri câștigătoare din talonul de participare.

Pentru a participa la promoție este nevoie să procurați carburant Efix sau a alte produse din magazinele stațiilor Rompetrol în valoare de minim 300 MDL și să răzuiți doar 5 căsuțe din cele 21 existente (Pentru 600 lei veți primi 2 taloane etc.).

Răzuind doar 5 căsuțe puteți câștiga instant:
- Lingou de aur - dacă gasiți 5 simboluri câștigătoare.
- Un set pentru călătorie - dacă gasiți 4 simboluri câștigătoare.

Pe fiecare talon de participare există toate cele 5 simboluri câștigătoare!

Taloanele de participare se vor acorda în limita stocului disponibil!
Întrebați operatorul despre existența taloanelor de participare în stație.

Detalii în stațiile Rompetrol sau pe www.rompetrol.md/gold. 

Freedom - Personalizează-ți Smartphone-ul cu un Super Skin

22 Iulie 2013

alt

Prietenul tău de buzunar, acum este protejat, orginal și unic.
Skinurile sunt realizate din peliculă ultrasubțire și unică în felul său.
Freedom este unica companie care produce aceste produse din peliculă de calitate,
cu microcanalecare nu permit formarea bulelor de aer la aplicare.
Skinurile Freedom sunt un produs autohton, realizat cu multă grijă și de calitate foarte înaltă.

alt

Prețul pentru un asemenea produs este de 129 lei pentru un skin față-spate și imagine de fundal.
Acum, produsele sunt disponibile și pe Zumzi la un preț de numai 69 lei.
Întreaga gamă de produse este disponibilă pe website-ul companiei Freedom.

alt alt alt alt alt alt 
Pagina 3 din 36