Despre noi. Cine suntem. Care ne este rostul.

Salut!

Dacă ai accesat această secțiune, înseamnă că nu am făcut cunoștință încă. Imediat facem!

Reclame.md este o arhivă online de publicitate autohtonă. Lucrăm intens pentru ca orice vizitator ce navighează pe Reclame.md să descopere ceva util și captivant, fie că e student, specialist din domeniu sau deținător al unei companii.

În orice moment, îți oferim acces la arhiva de clipuri publicitare, publicitate print și publicitate outdoor, care este reînnoită periodic cu publicitate din Moldova, dar și internațională.

Site-ul a fost lansat pe 6 octombrie 2011 și este gestionat de echipa companiei vatimedia, specializată în dezvoltare web.

Fiecare dintre voi poate contribui la îmbunătațirea conținutului și poate adăuga producție publicitară. Toate serviciile site-ului sunt gratuite, începând cu înregistrarea unei companii sau agenții, terminând cu adăugarea unei reclame.

Am avut ideea de a crea un site cu reclamă autohtonă, pentru a susține piața publicitară locală și să o facem mai accesibilă și eficientă. Am decis să utilizăm cu cap timpul liber pe care îl avem și să-ți oferim un produs calitativ și util.

Pe parcurs, intenționăm să îmbunătățim conținutul prin adăugarea unor categorii mai diverse sau analize, știri din acest domeniu.

Dacă ai vreo propunere, sugestie sau dorești să colaborăm, nu ezita să ne contactezi.


Navigare plăcută! Descoperă publicitatea cu Reclame.md!
alt