Shopping MallDova îți luminează noaptea!

16 Aprilie 2013

Pe 26 aprilie, începând cu ora 20:00 şi până la miezul nopții, vino să te bucuri de shopping nocturn şi reduceri de până la 70%! Tu faci cumpăraturi, iar noi te premiem cu 50 de vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei fiecare la magazinele Mexton şi Pois. Vezi spotul video.

Te mai aşteaptă un Fashion Show de excepţie cu participarea brandurilor Eponge Fashion Paris, Pois, Sassofono şi Mexton, susţinut de ritmurile lui DJ Kirpich. Vino şi află noile tendinţe direct de pe podium, la prezentarea colecţiei de primăvară-vară, 2013, Liquid Dream, de Evghenii Hudorojcov.

Program:
20:30 – prezentare Eponge Fashion Paris
20:40 – oferirea a 10 vouchere de cumpărături

21:10 - prezentare Mexton
21:20 - oferirea a 10 vouchere de cumpărături

21:50 - prezentare Pois
22:00 - oferirea a 10 vouchere de cumpărături

22:20 - prezentare Sossofono
22:30 - oferirea a 10 vouchere de cumpărături

23:00 - prezentare colecţie Evghenii Hudorojcov
23:30 - oferirea a 10 vouchere de cumpărături

Fii în pas cu moda, doar la Shopping MallDova! 

AAPM - Atenție, schimbări în programul Școlii de Publicitate!

12 Aprilie 2013

alt

Discuţia cu tema «Cum trebuie vândută şi procurată corect publicitatea la radio», planificată pentru 17 aprilie
SE AMÂNĂ. Vă vom informa adăugător despre data desfăşurării acesteia.

Următoarea şedinţă va avea loc pe data de 24 aprilie, conform graficului stabilit.
Tema:„Word of Mouth Marketing: teoria si practica".

Şedinţa se va ţine la ora 15:00, locul – anticafe BALCON (bd. Moscovei, 6, clădirea restaurantului Plovdiv \ Andy’s Pizza, intrarea din aripa stângă a clădirii).

Neapărat rugăm să expediați din timp Cererea la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Download Cerere. 

Prof System s-a alăturat campaniei sociale "Ajut-o pe Veronica"

12 Aprilie 2013

Producătorul de uși și ferestre Prof System s-a alaturat campaniei sociale "Ajut-o pe Veronica!", fetița din s. Scoreni, r. Strășeni.

Compania nu a rămas indiferentă și a decis să participe la reconstrucția casei familiei social vulnerabile din care face parte Veronica. Aportul oferit constă în schimbarea tuturor ușilor și ferestrelor casei. Prof System vă îndeamnă să vă alăturați campaniei cu orice ajutor posibil.

Prof System produce ferestre și uși din PVC, aluminiu, activând pe piața Moldovei din anul 2005.

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo 

Apa OM te invită la Velo și Foot Quests

10 Aprilie 2013

Apa OM te invită să petreci zilele de duminică într-un mod activ. În total, se vor organiza 7 Velo Quests, 7 Foot Quests, ce se vor termina cu 2 Super Cups.

Fiecare quest va avea loc în limita unui perimetru din Chișinău. Echipele câștigătoare primesc cadouri de la Apa OM și de la parteneri. Iar pe parcursul jocurilor, toți participanții vor primi suficientă apă pentru a se încărca cu energie. Participarea este gratuită.


Primul Foot Quest - 14 aprilie


Primul Velo Quest - 21 aprilie


Vezi cum vor arăta ghicitorile în timpul jocului, cât și alte detalii pe www.omactiv.md. 

Voiaj International îţi dă bani pentru odihnă

10 Aprilie 2013

Devino câştigător al campaniei “Voiaj International Îţi Dă Bani Pentru Odihnă”!
Lasă agenția să-ţi achite o parte din preţul odihnei.

Pentru ca vacanţa să-ţi ofere confort maxim cu cheltuieli minime, Voiaj International îţi achită până la 10% din preţul cazării la hotelul ales de tine. Vino în perioada 11-14 aprilie la standul Voiaj International din cadrul expoziţiei Moldexpo “Tourism.Leisure.Hotels.” şi ia-ţi cardul de câştigător al acestei campanii!

Stocul de carduri este limitat. Campania se va derula până pe 30.09.2013.
Intră pe www.voiaj.md pentru a vedea toate detaliile. 

Marketing 360 - Cea mai mare conferință de marketing

09 Aprilie 2013

alt

Conferința este concepută pentru marketing visionaries, oamenii care formează şi dezvoltă marketingul în Republica Moldova. Sunt așteptați deținători de afaceri, top-manageri, șefi de departamente, marketeri, designeri, experți SEO, PRiști și mulți alții.

Sunteți așteptați pe 19 aprilie la LeoGrand Convention Center pentru a discuta pe teme ca marketing intern și cel din companiile internaționale, copywriting, internet marketing, self marketing, e-mail marketing și noile trenduri, marketing pentru start-upuri, marketing fără buget, sfera B2B, segmentul luxury, și altele.

La conferinţă vor veni 14 experţi de top din diferite sectoare ale marketingului. Printre ei se numără:
Igor Mann - expert consacrat în marketing, Rusia
Elina Slobodyanyuk - copywriter, autorul «Настольная книга копирайтера», Ucraina
Alexandru Negrea - Social Media Manager, cel mai renumit blogger din România
Mihail Chernyshev - manager marketing Tele2, professor la British Higher School of Design, Croaţia

Fedor Ovchinnikov - protagonistul cărţii «И ботаники делают бизнес», premiul «Книга Рунета 2012», Rusia.

Pentru mai multe detalii și pentru înregistrare, accesați www.marketing360.md.


 

Câştigaţi cu Moldova Agroindbank şi Visa!

09 Aprilie 2013

alt

„Câştigaţi cu Moldova Agroindbank şi Visa!” este titlul noii campanii promoţionale organizate de către Moldova Agroindbank în parteneriat cu Visa Inc., în perioada 1 aprilie - 31 iulie 2013.

În cursa pentru premiile băneşti oferite de Moldova Agroindbank şi Visa, vor fi înscrişi toţi deţinătorii de carduri bancare Visa/Visa Electron, emise de MAIB, care vor efectua în perioada promoţiei cel puţin o tranzacţie, de minim 50 lei, fie pe internet, fie în unităţile comerciale din ţară sau din străinătate.

Campania promoţională se va desfăşura în patru etape. La finele fiecărei etape vor fi desemnaţi cîte 71 de cîştigători ale premiilor băneşti oferite de către Moldova Agroindbank şi Visa. Astfel, lunar vor fi oferite 70 de premii secundare a câte 500 lei fiecare şi un premiu mare de 10,000 lei.

Pentru mai multe detalii, accesați www.maib.md.


 

AAPM - programul pentru 12 aprilie la Școala Publicității

06 Aprilie 2013

alt

„Şcoala Publicităţii” organizată de Asociaţia Agenţiilor de Publicitate.

Pe data de 12 aprilie, vineri, la ora 13.00, Country Manager Romania & Moldova al agenției de cercetare GEMIUS este invitat sa ţină o prezentare pe tema “Studiul gemius Audience (Studiul de Măsurare a Traficului și Audienței pe Internet) – pe înțelesul tuturor”.

Şedinţa va avea loc în sala de conferinţe a publicaţiei “Комсомольская Правда в Молдове” (str. Vlaicu Pîrcalab, 45, etajul 5). 

Star Kebab - Tot adevărul despre 1 Aprilie!

05 Aprilie 2013

Adevărul este că 1 Aprilie a trecut în plină forță la Star Kebab: ne-am distrat și ne-am amuzat împreună.

Cunoașteți care este originea sărbătorii umorului? Ziua de 1 aprilie are strânsă legătură cu schimbarea calendarului Iulian cu cel Gregorian. Anul nou era sărbătorit, potrivit vechiului calendar, pe 1 aprilie, în loc de 1 ianuarie. Cu trecerea timpului însă, felicitările trimise pentru Anul Nou de 1 aprilie au început să fie considerate farse și erau însoțite adesea de cadouri amuzante. Astfel, 1 aprilie a devenit cunoscută drept Ziua Păcălelilor în toată lumea. Ea a fost marcată mai întâi în Europa, apoi peste Ocean, iar de aici pe tot globul.

Ca să păstrăm tradițiile, am decis sa aducem zâmbetul pe buzele oaspeților noștri într-un mod inedit –
vezi sesiunea foto!

Star Kebab - gustul visului!
Str. Kiev 4, bd. Decebal 61, str. Ismail 84
Str. Arborilor 21 (et. 4, ShoppingMallDova)
Livrare 24/24: (+373 22) 855 717
www.starkebab.md

alt alt alt 

Laiola a participat la MoldEnergy 2013

05 Aprilie 2013

Compania Laiola mulțumește tuturor celor care au vizitat standul în cadrul Expoziției MoldEnergy 2013. Timp de patru zile, vizitatorii au avut ocazia să facă cunoștință cu produsele și serviciile oferite de Laiola, cât și să înțeleagă avantajele produselor comercializate.

În cadrul expoziției au fost prezentate cele mai noi tehnologii în domeniul încălzirii, oferite de producători de talie mondială ca Buderus, Bosch, Daikin. Au fost prezentate cazane cu combustibil solid cu eficiență sporită (pe lemne și brichete), pompe de căldură, sisteme de climatizare și altele.

Pentru a afla mai multe detalii despre produse sau despre modalitățile de cumpărare în credit, vizitați showroomul Laiola de pe str. Calea Basarabiei, 26/6.

alt alt alt 
Pagina 7 din 35