AAPM - Concurs deschis de publicitate socială Citește, fii în vogă!

Luni, 20 Mai 2013 11:12

alt

Dragi prieteni!

La data de 1 mai a luat start cel de-al optulea concurs deschis de publicitate socială, organizat de Asociaţia Agenţiilor de Publicitate «ААРМ».

Începând cu primul concurs, care a avut loc în anul 2006, în cadrul acestora au participat aproape 300 persoane, au fost create peste 700 lucrări cu teme diferite: curăţenia oraşului natal, lupta cu beţia, stimă faţă de bătrâni, lupta cu fumatul şi securitatea circulaţiei rutiere.

O rezonanţă mare a căpătat concursul de anul trecut, desfăşurat în conlucrare cu CNA (Centrul Naţional Anticorupţie). Cele mai bune lucrări au fost amplasate pe panourile stradale şi difuzate la radio, amintind: “Corupţia distruge viitorul. Nu tolera corupţia!”.

Unii participanţi la concursul “Bătrâneţea – nu e o sentinţă!” au “ieşit la arena mondială”: un şir de lucrări au fost incluse în documentele Comisiei Europene ONU, care a desfăşurat cercetări pe problema îmbătrânirii în Moldova.

Atenţie: al VIII-lea Concurs deschis de publicitate socială – a început!

Tema: CITEŞTE, FII ÎN VOGĂ!

Da-da, e în vogă să citiţi! Nu credeţi? Priviţi în jur şi veţi vedea mulţi tineri cu cărţi electronice, mame tinere şi bunicuţe minunate care citesc legănînd încet pruncii. Pentru mai multe dovezi intraţi pe internet. Cât face doar comunitatea din Facebook EU CITESC!, care numără 5 mii membri!

Partener oficial al AAPM în organizarea şi desfăşurarea concursului este reţeaua magazinelor LIBRARIUS SA МOLDPRESA. Ei au pregătit pentru câştigători premii minunate, care vor aduce satisfacţie celor pasionaţi cu adevărat de lectură. Iar vizitatorii reţelei LIBRARUIS, în perioada desfăşurării concursului, vor avea parte de surprize plăcute.

Şi ce cadouri a pregătit participanţilor «Комсомольская Правда»! Sunteţi curioşi? Să aşteptăm totalurile.

Concursul se va desfăşura la două categorii:
- Machetă pentru publicitatea stradală
- Eseu.

Pe lângă premii, câştigătorii vor primi recunoaşterea publicului: votul on-line al vizitatorilor pentru fiecare categorie va oferi participanţilor posibilitatea de a se prezenta la nivel unui cerc larg al vizitatorilor şi cititorilor. Cele mai bune lucrări vor fi amplasate pe purtătorii de publicitate stradală şi în internet.

Concursul se va desfăşura de pe 1 mai până pe 20 septembrie 2013.

Toate detaliile le găsiţi în documentele de mai jos:
Regulament
Cerinţe tehnice
Cerere tipEtichete: