Prof System - Te ajutăm să reduci facturile pentru consumul de energie

Miercuri, 19 Iunie 2013 10:38

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) ajută cetățenii din Moldova să economisească energia și să reducă prețurile pentru facturi printr-o facilitate inovatoare. BERD oferă prin intemediul programului MoREEFF finanțare în valoare de 35 de milioane Euro ce vor fi acordați în formă de credit propritarilor de case și apartamente, asociațiilor proprietarilor de locuințe, companiilor de administrare a fondului locative, companiilor de servicii energetice.

Dacă vreți să schimbați acoperișul vechi pe unul modern cu o izolare termică sporită, dacă vreți să faceți o izolare termică a pereților exteriori și a podelei, cât și să vă schimbați cazanul pe unul eficient energetic etc., aveți dreptul să aplicați pentru obținerea finanțării.

Cei care iau un credit prin programul MoREEFF primesc până la 20-35% reducere din suma creditului după finalizarea proiectelor de eficiență energetică. La moment, 170 de familii au beneficiat de credite, dintre care 109 fiind proiecte de schimbare a ferestrelor cu geam termopan eficient energetice.

Prof System este instalator eligibil de ferestre cu geamuri termopan și partener de încredere a programului MoREEFF. Suntem deschiși să vă consultăm cât și să vă ajutăm să implementați proiecte eficient energetice în domeniul ferestrelor cu geam termopan.

Apelați la specialiștii Prof System sau la consultanții MoREEFF pentru mai multe detalii.Etichete: