Aquarelle - Femeile anului 2012

09 Octombrie 2012


S-a dat start proiectului tradițional «Femeile anului 2012»!

Vedeți cine a ajuns la finalul proiectului și votați pentru favorita din fiecare categorie, între 1 octombrie și 1 decembrie.

Votați o dată pe zi de pe același IP sau expediați un SMS cu numărul participantei (cifra indicată cu roz, sub fotografie) la numărul 9070.

Un SMS vot = 10 voturi obișnuite pe wesite. Costul unui SMS - 8 lei.

Numele finalistelor și interviurile vor fi publicate în ediția din ianuarie a revistei Aquarelle. Votați online pentru cele care merită titlul de Femeile anului 2012!

 

Anim’est Chișinău 2012 – Noutățile ediției a doua

08 Octombrie 2012

Cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est de la Chișinău va avea loc în perioada 1-4 noiembrie, la Cinema Odeon. Organizatorii promit un nou festin cinematografic: Creepy Animation Night, noaptea de scurtmetraje animate neconvenţionale şi bizare dublate de live act audio-vizual.

Prima ediție Anim’est Chișinău din 2011 a adunat în cele patru zile de proiecții și evenimente peste 3.500 de oameni. 135 de filme din 28 de țări au fost proiectate în cadrul ediției speciale organizate de cel mai important festival de film din Bucureşti.

Succesul de care s-a bucurat prima ediție a festivalului de la Chișinău, reacțiile extrem de bune din partea spectatorilor au încurajat organizatorii să continue proiectul și anul acesta.

Programul Anim’est Chișinău 2012 include o retrospectivă specială, dedicată unuia dintre marii maeștri ai animației japoneze și modiale: Hayao Miyazaki.

Cinefilii din Chișinău se vor mai putea bucura și de Ponyo, Animația Anului la cea de-a 32-a ediție a Premiilor Academiei de Film Japoneze; de Porco Rosso, aventurile unui pilot profesionist al anilor '20, care, în urma unui blestem, a fost transformat într-un porc; sau My Neighbour Totoro, povestea a două surori care se mută împreună cu tatăl lor în ceea ce pare a fi o casă bântuită. Cele două îl întâlnesc pe Spiritul Pădurii și află că nu toate spiritele sunt înfricoșătoare.

Eveniment organizat de Asociația ESTENEST și Asociația ALTFilm, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Cu sprijinul: Fundația Japonia, Primăria Municipiului Chișinău, ICR Chișinău, Moldova Film. Parteneri media: Jurnal TV, Kiss FM, Unimedia, Adevărul, Timpul.

Informație despre bilete:
- Bilet individual de intrare – 30 lei. Valabil pentru o singură intrare, exclusiv la proiecţia pentru care a fost achiziţionat.
- Bilet individual de intrare la evenimentul Creepy Animation Night, care va avea loc în seara de sâmbătă, 3 noiembrie 2012, la ora 23:00, la Cinema Odeon – 70 lei.
- Accesul minorilor în sala de proiecţie la Creepy Animation Night este interzis, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu vârsta de peste 18 ani.
- Abonament pe o zi – 80 lei. Valabil pentru o singură zi de proiecţii (nu e valabil la Creepy Animation Night).
- Abonament general – 150 lei. Garantează accesul posesorului la toate proiecţiile Anim'est de la Chişinău, inclusiv la Creepy Animation Night.

Urmăriți noutățile pe site-ul oficial www.animest.md.

 

Tucano Coffee - Desenează Chișinăul

03 Octombrie 2012


Fii original! Desenează Chișinăul în culorile Tucano!

Tucano Coffee îți pune la încercare talentul de pictor! Ia o foaie și desenează cum vezi tu Chișinăul în culorile și stilul Tucano Coffee.

Până pe 10 octombrie așteptăm lucrările în orice Tucano Coffee, iar de Hramul Chișinăului vom improviza o galerie de artă cu lucrările voastre chiar în fața Tucano.

Cinci cele mai reușite desene vor fi premiate cu certificate de consum, în valoare de 300 lei.

 

Orange prezintă: Concert Seal la Chișinău

03 Octombrie 2012


Deținătorul premiului Grammy, cântărețul și compozitorul Seal, în premieră, va concerta la Chișinău, în cadrul turneului său european. Creația sa întotdeauna cuprinde diverse genuri, și noul program care va fi prezentat la Chișinău, nu va fi o excepție. Ca de obicei, Seal va combina elementele stilurilor R'n'B, soul, rock, pop și altele.

Programul concertului lui Seal va include renumitele hituri "Kiss From A Rose" și "Don’t Cry", premiate cu Grammy, precum și "Love’s Divine". De asemenea, din eveniment nu vor lipsi melodiile de dans "Crazy" și "Killer". Precum și piesele din ultimele albume "Soul 2", inclusiv discul "Commitment", creat în 2010, în tandem cu celebrul maestru de muzică D. Foster. Cel din urmă a colaborat cu Whitney Houston, Celine Dion, Paul McCartney și alte vedete renumite.

Concertul va avea loc la Palatul Național, pe 25 noiembrie 2012. Prețul la bilete variază între 500 și 1900 de lei și pot fi cumpărate la Casele Teatrului de Operă și Balet. Informații la numărul de tel. 069 202 502.

Orange - Partener al evenimentului.

 

Shopping MallDova - Gustă din toamna 2012

03 Octombrie 2012


Artizanat şi artă populară, muzică şi dans popular, ateliere de creaţie pentru copii, workshopuri şi atmosferă de sărbătoare la Shopping MallDova!

În perioada 5 – 14 octombrie, Shopping MallDova invită locuitorii şi oaspeţii capitalei să descopere frumuseţea tradiţiilor ce ţin de sărbătorile celebrate în această perioadă - Zilele Vinului şi Hramul oraşului Chişinău. Vizitatorii mall-ului vor fi întâmpinaţi cu un decor feeric, muzică şi dans popular, expoziţie de artizanat, ateliere de creaţie şi multă voie bună.

Sunteți aşteptaţi să faceți poze gratis la atracţia principală: „Casa Mare”. Obiectele învechite de timp, lăicerele modoveneşti, oalele de ceramică, mămăliga şi vinul nu vor lipsi.

„Uniunea Meşterilor Populari din Moldova” va pezenta un târg meşteşugăresc, în cadrul căruia vor fi prezentate şi diverse elemente de vestimentaţie brodate: ii, baticuri, prosoape, ceramică şi costume naţionale.

Pe 8 octombrie va avea loc vernisarea expoziţiei „Ador oraşul meu”, autoarea fiind Ana Pronina.

Marea sărbătoare va avea loc pe data de 10 octombrie, ora 19:00, când invitaţii speciali Nicolae Botgros, ansamblul „Lăutarii” şi Adriana Ochişanu, vor da un concert de zile mari! Îndrăgita Natalie Toma va da start concertului, invitându-i pe toţi vizitatorii la o horă moldovenească.

Lasă-te purtat de emoţia de toamnă şi vino să te bucuri de tradiţiile moldoveneşti, împreună cu Shopping MallDova!

Accesați detaliile programului de activități sau video.

 

Panda Tur - Halloween la Dracula acasă

03 Octombrie 2012


Program:
- Joi, 25 octombrie
21:00 - pornirea din Chișinău.

- Vineri, 26 octombrie
Dimineata - sosirea în orașul Brașov. Excursie: Biserica Neagră, telefericul, centrul vechi (cu strada pietonală), timp liber pentru mic dejun și shopping.
15:00 - sosirea la Bran, cazarea.
22:00 - pornirea spre Brașov, ditracție mascată de HALLOWEEN în cel mai vestit club din oraș, Club Kasho.

- Sâmbătă, 27 octombrie
11:00 - deșteptarea, vizitarea Cetății Rașnov, Peșterii Rașnov. 20:00-02:00 - Noaptea misterelor în castelul lui Dracula. Dansul ielelor, muzica tenebrelor, vinul sângeriu de la Castel, bar cu shot-uri în temniță. Premii pentru costumele originale, precum și „comori” ascunse în încăperile cetății.

- Duminica, 28 octombrie
11:00 - deșteptarea, pornirea spre Brașov. Vizitarea aquaparcului acoperit «PARADISUL ACVATIC», shopping mall Brașov, pornirea spre Chișinău.

- Luni, 29 octombrie
04:00 - sosirea în Chișinău.

Inclus:
- transport tur-retur
- cazarea 2 nopți/3 zile, pensiunea Aron
- asigurare medicală de 30 000 euro
- suport viza.

Nu este inclus:
- intrările în destinațiile turistice.

Mai multe citiți pe site-ul oficial. În plus, beneficiați de o reducere pe site-ul zumzi.md.

 

Aquarelle - Wall Street Party

03 Octombrie 2012


Pe 12 octombrie, va avea loc Wall Street Party de la Aquarelle, în clubul Flamingo! Anume așa au decis să sărbătorească finalul proiectului tradițional «Кишинев – город молодых, стильных и дерзких».

Concursuri, tombole cu premii, artiști ai estradei și cadouri plăcute de la partenerii proiectului – toate acestea îi așteaptă pe finaliștii concursului și oaspeții serii.

 

Tucano Coffee - Expoziție de fotografii

02 Octombrie 2012


Toți diferiți, toți egali! - Este titlul expoziţiei foto ce se va desfăşura în perioada 4 - 11 octombrie în Tucano Coffee Brasil, sub patronajul ”UNICEF Moldova”.

Expoziţia are menirea să atragă atenţia societăţii asupra copiilor invizibili pentru cei din jur.

Vino joi, 4 octombrie, ora 10.00, la Tucano Coffee Brasil, str. Alexandru cel Bun, 91 A să cunoşti povestea lor.

 

Shopping MallDova - Citim împreună pentru a sparge recordul

01 Octombrie 2012


Pe data de 4 Octombrie, 2012 FasTracKids Moldova în parteneriat cu Shopping MallDova va organiza evenimentul Citim împreună pentru a sparge recordul moldial! Scopul evenimentului este de a promova educaţia timpurie şi importanţa lecturii printre rândurile copiilor.

Campania implică milioane de copii și adulți care se străduiesc să spargă recordul mondial citind aceeași carte în aceeași zi. Cartea „Buburuza şi echipa de Gândaci” de David Soman și Jacky Davis, va fi alegerea acestui an pentru a ajuta copiii să devină cititori activi.

În Octombrie 2011, peste 2,2 milioane de copii și părinți au ascultat povestea Llama Llama Red Pijama de Anna Dewdney.

Copiii vor fi antrenaţi în diverse activităţi de creaţie, vor modela personajul principal Lady Bug şi vor primi cadouri de la sponsorii Librarius şi Moldcell.

Citirea cărtii va avea loc în trei limbi:
17.00 – citire în Engleză
18.00 – citire în Romană
19.00 – citire în Rusă

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați: www.fastrackids.com.

 

Panda Tur - de la 75 euro la munte

28 Septembrie 2012


Economisește pâna la 40% pentru vacanța de iarnă doar cu Panda Tur!

Iarna aceasta, o vacanță la munte e mai mult decât accesibilă. Austria, Bulgaria, România - te așteaptă!

Toate informațiile le gasiti pe site-ul agentiei sau la numărul de telefon: 069 049 766.