Orange prezintă: Concert Seal la Chișinău


Deținătorul premiului Grammy, cântărețul și compozitorul Seal, în premieră, va concerta la Chișinău, în cadrul turneului său european. Creația sa întotdeauna cuprinde diverse genuri, și noul program care va fi prezentat la Chișinău, nu va fi o excepție. Ca de obicei, Seal va combina elementele stilurilor R'n'B, soul, rock, pop și altele.

Programul concertului lui Seal va include renumitele hituri "Kiss From A Rose" și "Don’t Cry", premiate cu Grammy, precum și "Love’s Divine". De asemenea, din eveniment nu vor lipsi melodiile de dans "Crazy" și "Killer". Precum și piesele din ultimele albume "Soul 2", inclusiv discul "Commitment", creat în 2010, în tandem cu celebrul maestru de muzică D. Foster. Cel din urmă a colaborat cu Whitney Houston, Celine Dion, Paul McCartney și alte vedete renumite.

Concertul va avea loc la Palatul Național, pe 25 noiembrie 2012. Prețul la bilete variază între 500 și 1900 de lei și pot fi cumpărate la Casele Teatrului de Operă și Balet. Informații la numărul de tel. 069 202 502.

Orange - Partener al evenimentului.

Etichete: