Compania Prof System a aniversat 8 ani de activitate

29 Iulie 2013

La data de 25 iulie 2013, Compania Prof System a aniversat 8 ani de activitate reușită și prosperă în domeniul ferestrelor din PVC cu geam termopan pe piața Republicii Moldova.

În tot acest timp, mai mult de nouă mii de familii, instituții publice cât și instituții private au fost deservite de către noi. Ferestrele de calitate instalate au adus bucurie și confort în casele și oficiilor tuturor clienților noștri. Relația dintre compania Prof System și clienți este una de prietenie, datorită acestui fapt, peste 80 % din clienții noi sunt clienți veniți prin recomandare.

Tehnologiile avansate, utilajul modern cât și profesionalismul specialiștilor noștri ne permite să garantăm un produs de calitate clienților noștri.

Vă mulțumim tuturor pentru alegerea și încrederea în compania noastră. Suntem bucuroși că ați făcut o alegere corectă. Nu ne rămâne decât să ne urăm mult succes în activitate și baftă în dezvoltare continuă.

Prof System – ferestre pentru o viață! www.profsystem.md 

Prof System - Te ajutăm să reduci facturile pentru consumul de energie

19 Iunie 2013

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) ajută cetățenii din Moldova să economisească energia și să reducă prețurile pentru facturi printr-o facilitate inovatoare. BERD oferă prin intemediul programului MoREEFF finanțare în valoare de 35 de milioane Euro ce vor fi acordați în formă de credit propritarilor de case și apartamente, asociațiilor proprietarilor de locuințe, companiilor de administrare a fondului locative, companiilor de servicii energetice.

Dacă vreți să schimbați acoperișul vechi pe unul modern cu o izolare termică sporită, dacă vreți să faceți o izolare termică a pereților exteriori și a podelei, cât și să vă schimbați cazanul pe unul eficient energetic etc., aveți dreptul să aplicați pentru obținerea finanțării.

Cei care iau un credit prin programul MoREEFF primesc până la 20-35% reducere din suma creditului după finalizarea proiectelor de eficiență energetică. La moment, 170 de familii au beneficiat de credite, dintre care 109 fiind proiecte de schimbare a ferestrelor cu geam termopan eficient energetice.

Prof System este instalator eligibil de ferestre cu geamuri termopan și partener de încredere a programului MoREEFF. Suntem deschiși să vă consultăm cât și să vă ajutăm să implementați proiecte eficient energetice în domeniul ferestrelor cu geam termopan.

Apelați la specialiștii Prof System sau la consultanții MoREEFF pentru mai multe detalii. 

Prof System - Ferestre cu geamuri termopan în credit!

17 Iunie 2013

Prof System a aderat la un program de credit oferit de către Prime Capital care facilitează procurarea ferestrelor cu geam termopan mult mai rapid și eficient.

Prime Capital a lansat un produs nou de creditare Prime CEC. Această linie de credit este un produs destinat clienţilor care vor să procurea bunuri şi servicii (materiale de construcţie, ferestre cu geam termopan, mobilă, aparate de uz casnic, etc.) mult mai ușor.

Prin acest sistem de credit, Prof System îsi mărește posibilitățile de plată pentru produsele sale, iar clienții săi pot procura mult mai ușor ferestre cu geam termopan, având o reducere de până la 25 % din suma de achiziție. Pachetul de documente fiind unul nominal și facil, iar obținerea creditului este unul foarte rapid.

Pentru mai multe detalii, contactați unul din managerii Prof System / Prime Capital, sau accesați profsystem.md. 

Prof System - Profilul PVC marca KBE numărul 1 în lume

17 Mai 2013

Profilul marca KBE este 100% produs în Germania, numărul 1 în lume în domeniul sistemelor de tâmplărie PVC.
Este un produs ecologic, complet reciclabil, care corespunde normelor de calitate germane RAL.

Caracteristici de bază ale profilului KBE:
- Protecția termică este până la K = 1,2 la sistemele AD58mm și K = 1,1 W/mpK la sistemele KBE 70mm;
- Izolarea fonică până la 32- 44 dB;
- Densitatea 1,4 g/cmc;
- Corespunde normelor europene de protectie la foc DIN 4102 B2;
- Profil 100% fără plumb, ecologic, linia Greenline;
- Profil cu 3-5-6 camere;
- Garanție 25-50 de ani.

Ferestrele PVC din profil KBE garantează confortul necesar casei Dvs., raportul calitate, fiabilitate, preț, garantează
o investiție perfectă pe termen lung.

În Republica Moldova profilul KBE este folosit doar de producători etici de ferestre cu geamuri termopan, fiind garantul calității germane. Producerea ferestrelor din acest profil are loc după toate standardele europene.
Procesul cât și produsul final, fiind controlat periodic de către persoane autorizate de la ofciul central KBE din Berlin.

Prof System este producător de ferestre din profil PVC, membru al “Asociației Producătorilor Etici de Ferestre cu Geamuri Termopan”, folosește și pune accent pe profilul KBE, deoarece este un profil categoria A (calitate superioară), care are o eficiență termică și fonică sporită. Astfel, oferind soluția perfectă în alegerea ferestrelor de calitate pentru clienții săi.

Prof System – ferestre pentru o viață!
www.profsystem.md 

De ce ferestrele cu geamuri termopan asudă sau transpiră?

15 Mai 2013

best coupon

Problema condensării pe suprafața ferestrelor cu geamuri termopan apare din cauza decalajului mare de temperatură din exterior față de cea din interior, cât și umiditatea ridicată din interiorul casei. Pe timp de iarnă, când afară temperatura este de -15 -20 grade, iar în încăperi este de +20 +23 de grade, apare efectul de condensare, umezeala din încăpere se așează pe cele mai reci locuri, adică pe geamuri.

Deci, cauza condensării este umiditatea ridicată și anume dacă:
- în încăpere se spală rufe
- se face baie
- se preparară mâncare
- există o ambundență de flori de cameră
- este plasat incorect caloriferul
- pantele ferestrelor sunt prea adânci
- omul, în timpul somnului, expiră o cantitate imensă de apă
- au loc reparații curente ale încăperilor
- finisarea blocului locativ recent (pereții sunt încă umezi), etc.

Cum să scăpăm de condensare?
Mai întâi de toate, e nevoie să instalați ferestre cu geamuri termopan de calitate, care au un sistem de microventilare instalat atât în rama ferestrelor, cât și unul ce se datorează feroneriei care permite deschiderea cercevelei la 2-3 mm de la fereastră în așa mod ca aerul din încăpere să circule. E nevoie să instalați un sistem de ventilare bun în încăpere, iar în cazul când nu aveți posibilitate se recomandă să aerisiți manual, deschizând de 3-4 ori pe zi fereastra a câte 3-5 min. Caloriferul trebuie să fie amplasat nemijlocit sub geam, iar pervazul nu trebuie sa îl acopere, astfel căldura va încălzi mai repede geamul iar efectul condensării se va diminua.

Consultați un expert în domeniul ferestrelor din PVC, pentru a primi o consultație mai profundă.
Un client informat este un client mulțumit și protejat.
Prof System – ferestre pentru o viață!


Pentru mai multe detalii, accesați profsystem.md. 

LemnStil - Uși, geamuri, scări, mobilă din lemn natural

14 Mai 2013

Compania LemnStil vă oferă la comandă și din lemn masiv natural - geamuri, ferestre, uși de intrare și intercamerale, scări, mobilă - dormitoare, bucătării, livinguri, mobilă pentru copii.

De asemenea, oferă și amenajări de interior pentru baruri, restaurante, terase, hoteluri, case vânătorești și alte localuri.

LemnStil garantează fabricarea unor produse de înaltă calitate din stejar și pin. Calitatea înaltă a producției și atașamentul flexibil față de necesitățile clientului sunt pe primul loc.

Pentru detalii, contactați 069 764 969 - Petru.

alt alt alt 

Laiola a fost acreditată pentru proiectul Energie și Biomasă

24 Aprilie 2013

alt

Pe 15 aprilie 2013, Laiola a fost acreditată de către Agenţia pentru Eficienţă Energetică ca participant la proiectul „Energie şi Biomasă”, inițiat de Guvernul Republicii Moldova, cu suportul Proiectului UE-PNUD „Energie şi Biomasă”. Proiectul presupune un program de acordare a granturilor pentru achiziționarea cazanelor pe bază de biomasă destinate gospodăriilor casnice, în baza unor condiții avantajoase.

Datorită programului, gospodăriile casnice din Moldova pot beneficia de un grant la procurarea cazanelor. Compania Laiola este distribuitor oficial al cazanelor produse de renumitele branduri Buderus, Bosch și CHT și invită persoanele fizice să benificieze de program. Prin urmare, Laiola propune cazane la un preț cuprins între 28.528 - 52.000 lei. Grantulva acoperi până la 30% din preț, în timp ce suma maximă rambursabilă este de 1.000 de Euro per cazan instalat.

Vizitați showroomul Laiola de pe str. Calea Basarabiei, 26/6, pentru a afla mai multe detalii despre cazanele din stock și modalitatea de primire a grantului.

Amintim că Laiola comercializează distribuie și o gamă largă de panouri solare, pompe de căldură, centrale termice și o gamă de cazane pe biomasă: cazane pe lemne, cazane pe gaz, sisteme de ventilare și condiționare, etc. 

Prof System s-a alăturat campaniei sociale "Ajut-o pe Veronica"

12 Aprilie 2013

Producătorul de uși și ferestre Prof System s-a alaturat campaniei sociale "Ajut-o pe Veronica!", fetița din s. Scoreni, r. Strășeni.

Compania nu a rămas indiferentă și a decis să participe la reconstrucția casei familiei social vulnerabile din care face parte Veronica. Aportul oferit constă în schimbarea tuturor ușilor și ferestrelor casei. Prof System vă îndeamnă să vă alăturați campaniei cu orice ajutor posibil.

Prof System produce ferestre și uși din PVC, aluminiu, activând pe piața Moldovei din anul 2005.

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo 

Laiola a participat la MoldEnergy 2013

05 Aprilie 2013

Compania Laiola mulțumește tuturor celor care au vizitat standul în cadrul Expoziției MoldEnergy 2013. Timp de patru zile, vizitatorii au avut ocazia să facă cunoștință cu produsele și serviciile oferite de Laiola, cât și să înțeleagă avantajele produselor comercializate.

În cadrul expoziției au fost prezentate cele mai noi tehnologii în domeniul încălzirii, oferite de producători de talie mondială ca Buderus, Bosch, Daikin. Au fost prezentate cazane cu combustibil solid cu eficiență sporită (pe lemne și brichete), pompe de căldură, sisteme de climatizare și altele.

Pentru a afla mai multe detalii despre produse sau despre modalitățile de cumpărare în credit, vizitați showroomul Laiola de pe str. Calea Basarabiei, 26/6.

alt alt alt 

Lina-Fier vă invită la expoziția Moldconstruct

20 Martie 2013

alt

Venirea primăverii ne inspiră spre ceva nou, ne îndeamnă să facem schimbări plăcute ochilor. Cu această ocazie, compania Lina Fier vă invită la expoziția internațională Moldconstruct. Consultanții noștri vă vor prezenta gama produsele din fier forjat și posibilitățile companiei, pentru a vă decora proprietatea într-un mod cât mai deosebit și personalizat.

Lina Fier vă bucură cu producție din fier forjat de calitate superioară, cu un design complex, durabilă. Porți, grilaje, garduri, balustrade, mese, scaune, cât și alte compoziții și ornamente – toate vă sunt oferite de Lina Fier, executate la cel mai înalt nivel.

Vă așteptăm la MoldExpo între 20 și 23 martie 2013 să faceți cunoștință de posibilitățile inedite din sfera decorului cu produse din fier forjat.

www.lina-fier.md 
  12