Bemol - Pregătiți-vă să savurați iarna

27 Noiembrie 2013

bemol savurati iarna


Bemol a intrat în perioada pregătirilor de iarnă și a început distribuirea combustibilului, conceput pentru perioada rece a anului. În prezent, la stațiile BEMOL se comercializează combustibil, elaborat să asigure funționarea normală a motorului în condiții de până la -18C. În scurt timp va începe comercializarea combustibilului Bemax Winter Diesel, care garantează funcționarea normală a motorului și în condiții de până la -25C.

În perioada rece a anului, siguranța în trafic este o prioritate. Compania Bemol îndeamnă șoferii să întreprindă măsuri de precauție și să-și pregătească automobilele pentru iarnă.

O măsura care vine să sporească siguranţa rutieră în perioada rece a anului, condiționată de vizibilitatea redusă (ceață, ploi, lapoviță, etc), este aprinderea farurilor în fază scurtă. Între 1 noiembrie şi 31 martie este obligatorie pornirea farurilor în regim de „întâlnire”.

Spre a evita deficiențele tehnice și situațiile de accident, dar și pentru o bună funcționabilitate și randament maxim, este necesar să efectuați o revizie tehnică deplină a automobilului Dvs. În acest sens, Bemol a structurat direcțiile principale de urmat, ca anvelopele, bateria, instalația de alimentare la motor, uleiul de motor, antigelul, ștergătoarele, etc.

Pentru a afla mai multe detalii utile, citiți setul de recomandări și sfaturi pe www.bemol.md. 

Bemol Motocross Cup 2013 vă așteaptă!

18 Octombrie 2013

bemol afis

Compania Bemol vă invită pe 19 și 20 octombrie în orașul Hîncești la ediția a V-a, jubiliară a campionatului internațional Bemol Motocross Cup 2013.

Ediția din acest an va fi una specială - în prima zi, sâmbătă, pe 19 octombrie, imediat după cursele de calificare a sportivilor, sunteți învitați la concertul live al trupei Gândul Mâței, sponsorizat de compania Moldcell, care va avea loc direct pe traseu, la ora 17:00.

Iar duminică, pe 20 octombrie, pe lângă tradiționala cursă pe motociclete, a fost inclusă o categorie nouă și anume ATV-uri sportive (quad-urile). O altă noutate este că va fi amenajat un spațiu aparte pentru distracție și relaxare pentru copii. Vă așteptăm cu surprize și promitem un show plin de adrenalină și extreme!

Acest eveniment nu ar fi fost o adevărată sărbătoare fără susținerea celor care au contribuit la organizare. Compania Bemol este recunoscătoare sponsorului general Bere Chișinău, partenerilor Land Rover, companiei Moldcell, Primariei Hîncesti, Enduro Cross, partenerului media – ProTV, sponsorilor Asterra Grup, Moldova Agroindbank, Catol Lux, Nefis, OrheiVit, Radcor Prim, SB Trade, Et Cetera, Nimorinka, Danesi și Big Shock.

bemol logos


Duminică pe 20 octombrie, începând cu orele 10:00, pe traseul de la Hîncești se vor întâlni peste 40 de sportivi din Moldova, România, Germania, Belgia, Olanda, Latvia, Rusia și Ucraina, care vor concura conform următoarelor categorii:
1. 65-85cc
2. MX2 (125cc-250cc)
3. MX1 (250cc-open)
4. Amatori și Veterani
5. ATV-uri sportive (quad-uri).

Aici puteți face cunoștință cu programul și regulamentul competiției.

Sunteți așteptați pe 19 și pe 20 octombrie să petreceți la Hîncești alături de Bemol un weekend de sărbătoare!

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo 

Bemol Motocross Cup 2013: ediția a 5-a jubiliară

10 Octombrie 2013

bemol afis

În acest an, campionatul internațional Bemol Motocross Cup marchează a 5-a ediție - jubiliară! Împreună cu primăria orașului Hâncești și clubul sportiv Enduro-Cross, Bemol va oferi iubitorilor de motosport un show grandios și o competiție de neuitat. Intrarea este liberă!

Evenimentul va cuprinde:
- Sâmbătă, 19 octombrie, ora 17:00 - concert unplugged (în aer liber) al trupei Gândul Mâței, după cursele de calificare.
- Doritorii se vor putea încălzi la un rug, acompaniați de chitară, să facă cunoștință cu sportivii și să ia un autograf.
- În premieră, anul acesta va fi inclusă o categorie nouă - ATV-urile sportive (quad-urile).
- Va fi amenajat un teren de joacă pentru copii.

Duminică, 20 octombrie, începând cu ora 10:00, traseul de la Hâncești va găzdui peste 40 sportivi din Moldova, România, Germania, Latvia, Rusia și Ucraina. Participanții înscriși în cursa cea mare vor concura conform următoarelor categorii:
1. 65-85cc
2. MX2 (125cc-250cc)
3. MX1 (250cc-open)
4. Amatori și Veterani
5. ATV-uri sportive (quad-uri).

bemol motocross


Sunteți așteptați pe 19 și 20 octombrie la Hâncești să petreceți alături de Bemol un weekend în stil extreme!

Sponsori generali: Bemol, Bere Chișinău
Partener Media: Pro TV
Parteneri: Land Rover, Primăria Hîncești, Enduro Cross

Pentru a afla mai multe detalii, alăturați-vă event-ului pe Facebook!

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo 

Bemol - Teren nou de joacă pentru copilașii din Rezina

25 Septembrie 2013

bemol   bemol

Pe 16 septembrie, compania Bemol a inaugurat un nou teren de joacă pe teritoriul grădiniței Nr. 1 din or. Rezina. După ce clădirea grădiniței a fost reparată, a fost cumpărată mobilă nouă și a fost instalat un sistem modern de încălzire autonomă, pentru ca la întoarcere, cei o sută de pici să se simtă bine în a doua sa casă.

Grădinița își va deschide ușile în luna octombrie, reînnoită și gata să întâmpine copiii cu o surpriză frumoasă – un teren de joacă nou și colorat. La ceremonia de inaugurare au fost prezenți reprezentanții companiei Bemol și administrației locale, presa și televiziunea.

bemol   bemol

Acest teren de joacă este al treilea proiect social major, realizat de către compania Bemol pe parcursul anului 2013, pe lângă terenurile de joacă instalate la Balabanu, Taraclia și Stolniceni, Edineț. De la începutul anului 2013, pentru sponsorizări şi proiecte sociale, a fost alocat un buget de aproximativ 516 000 lei. 

Bemol a premiat clientul nr. 20 000 000

04 Septembrie 2013

Pe 2 septembrie ”contorul” Bemol a identificat clientul cu numărul 20 000 000! Norocosul câștigător a venit după prânz să-și alimenteze automobilul la stația de pe str. Grenoble, 134/3 din Chișinău. Șoferul a fost surprins de reprezentanții Bemol care l-au întâlnit cu premii din partea companiei.

”Inițial am crezut că e o farsă, însă când am auzit că se dau 50 de litri de combustibil în dar, mi-am schimbat părerea. E foarte plăcut!”, exclamă Ion Goro.Câștigătorul a primit în dar de la compania Bemol:
- un card FIDELITATE cu 50 L de combustibil
- un set maiou+chipiu Bemol
- servicii de spălătorie gratis pentru o perioadă de 2 luni
- un pachet-cadou cu obiecte promoționale Bemol. 

Rompetrol - Goana după aur: Primul câștigător

26 Iulie 2013

alt

A fost desemnat primul câștigător al campaniei promoționale „Goana după Aurul Rompetrol”.
Tabacari Igor, este fericitul câștigător care a găsit cele 5 simboluri câștigătoare și a intrat în posesia unui lingou de aur.

„Am venit în stația Rompetrol pentru a alimenta automobilul personal. Eram destul de sceptic în privința câștigului dar totuși din curiozitate am răzuit 5 căsuțe din talonul de participare. La început nici n-am realizat că am răzuit căsuțele câștigătoare. Nu știam cum să reacționez din simplu motiv că nu-mi venea să cred că e posibil să câștig ceva. A fost o surpriză foarte plăcută și mulțumesc companie Rompetrol pentru o campanie promoțională transparentă și corectă. Acum pot sigur să declar că oricine are șanse să câștige lingoul de aur, trebuie doar să alimentați la Rompetrol și să găsiți cele 5 simboluri câștigătoare!”, declară Domnul Tabacari Igor.

Reamintim că Rompetrol a dat startul promoției „Goana după Aurul Rompetrol” în care orice participant are șansele să găsească cele 5 simboluri câștigătoare din talonul de participare.

Pentru a participa la promoție este nevoie să procurați carburant Efix sau a alte produse din magazinele stațiilor Rompetrol în valoare de minim 300 MDL și să răzuiți doar 5 căsuțe din cele 21 existente (Pentru 600 lei veți primi 2 taloane etc.).

Răzuind doar 5 căsuțe puteți câștiga instant:
- Lingou de aur - dacă gasiți 5 simboluri câștigătoare.
- Un set pentru călătorie - dacă gasiți 4 simboluri câștigătoare.

Pe fiecare talon de participare există toate cele 5 simboluri câștigătoare!

Taloanele de participare se vor acorda în limita stocului disponibil!
Întrebați operatorul despre existența taloanelor de participare în stație.

Detalii în stațiile Rompetrol sau pe www.rompetrol.md/gold. 

BT Leasing - Mașină nouă la doar 10,99%

16 Mai 2013

bt leasing

Fie că ești persoană fizică sau juridică, până pe 31 mai 2013, beneficiezi de leasing pentru o mașină nouă la o dobândă promoțională excepțională de doar 10,99% anual.

Avansuri minime, termene de finanțare maxime, cu sau fără confirmarea veniturilor, fără gaj sau plăți ascunse, finanțare în EUR și USD!

Vino și te convinge!
Mai multe informații și detalii pe www.btleasing.md. 

Bemol a inaugurat un teren de joacă pentru copiii din Balabanu

03 Mai 2013

Ziua de 30 Aprilie 2013 a fost una plină de bucurie pentru copiii de la grădinița din s. Balabanu, r-nul Taraclia. Compania Bemol a sponsorizat amenajarea unui nou teren de joacă. Grădinița găzduiește 30 de copii cu vârsta de 3-7 ani.

La inaugurare au participat reprezentanții grădiniței, primăriei, companiei Bemol, presa locală, părinții și publicul principal, copiii, care imediat după partea oficială a inaugurării au asaltat toboganele și caruselul cu un entuziasm.

alt alt alt


Reamintim că în Balabanu se află o stație de alimentare cu combustibil Bemol. Recent, la solicitarea primăriei Balabanu compania Bemol a sponsorizat și procurarea unui laptop, cu scopul de a facilita organizarea evenimentelor culturale.

Compania Bemol este o societate cu un grad înalt de responsabilitate civică, care contribuie în mod activ la dezvoltarea comunităților din Republica Moldova. De la începutul anului 2013 compania Bemol a învestit circa 250 mii lei în diverse proiecte sociale, inclusiv și cele sportive.

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo 

Bemol - Gama de combustibil este completată cu gaz lichefiat

20 Martie 2013

alt

Compania Bemol a adaugat încă un produs de calitate la gama de combustibil comercializat. Acest produs este gazul lichefiat (GPL) - gaz hidrocarburant lichefiat pentru destinație comunal-socială.

Prețul produsului este de 9.25 lei pentru un litru și poate fi procurat la următoarele stații:
- SAC 32 - str. Calea Moșilor, 1
- SAC 16 - str. Milescu Spătaru, 8/4
- SAC 08 - s. Peresecina, r-nul Orhei
- SAC 10 - s. Bocșa, r-nul Fălești
- SAC 23 - s. Zagarancea, r-nul Ungheni

Achitarea se efectuează prin numerar sau card bancar. În curând va fi posibilă achitarea și cu cardul Bemol.{loadnavigation}

 

Bemol - Reduceri la aniversarea stațiilor

22 Februarie 2013

alt

Începând cu data de 22 februarie, stațiile Bemol care își sărbătoresc aniversarea, vor oferi timp de o singură zi reduceri* la 3 tipuri de combustibil: BEMAX 98, BEMAX 95 și BEMAX Diesel.

Pentru a ține la curent clienții, va fi publicată din timp informația despre aniversările stațiilor pe website-ul și pe pagina Facebook a companiei Bemol. Pe 22 februarie își sarbătoresc aniversarea stațiile din Chișinău de pe str. Grenoble, 134/3 și Calea Ieșilor, 83. Ambele stații au împlinit 3 ani.

*Reducerile se aplică clienților ce vor achita în numerar sau cu card bancar. 
  1234