Moldcell

Moldcell

O nouă lume a comunicării! (2010)
Ne-ați așteptat? Noi am venit! (2000)

Moldcell este unul din liderii telefoniei mobile și a altor servicii axate pe utilizatorii GSM. Personalul calificat și echipamentul de ultimă generație a favorizat acestă companie în reușita sa de a deveni una de importanță națională, acoperind 97,35% din teritoriul țării. Demonstrând abordări inovative axate pe nevoile clienților, Moldcell urmărește folosirea tehnologiilor avansate, pentru a oferi produse de înaltă calitate, orientate pe diverse segmente de piață.

Moldcell şi-a început activitatea în Moldova în aprilie 2000. Acţionarii Moldcell sunt: MolFintur SRL cu 1% acţiuni şi Fintur Holdings BV cu 99 % de acţiuni. ÎM Moldcell SA face parte din grupul internațional suedezo-finlandez TeliaSonera.

Moldcell a fost primul operator în Moldova care a început să ofere servicii precum mesaje scurte (SMS), Roaming pentru pachetele preplătite, taxarea la secundă, WAP/Internet Access, GPRS, EDGE şi 3G, monitorizarea mijloacelor de transport ş.a., ceea ce presupune o abordare inovativă în favoarea utilizatorilor GSM.

Din anul 2006, Moldcell face parte din Reţeaua Pactului Global în Moldova, cea mai largă iniţiativă de responsabilitate socială corporativă din lume lansată şi promovată sub egida Organizaţiei Naţiunilor Unite, prezidând reţeaua în anul 2008.

Brandul Moldcell a fost creat în 2000, iar primul logotip reprezenta un cerb prietenos. Între 2001-2010 logotipul reprezenta o imagine cu o pasăre zburând spre soare - simbol al noilor perspective și orizonturi. Denumirea este o abreviere de la Moldova cellular system.

  • www.moldcell.md
  • Twitter.com/_Moldcell
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 444 444, 022 206 207
  • str. Belgrad, 3, MD-2060, or. Chişinău