Lansarea proiectului social: „Laboratorul Darwin”

Luni, 09 Decembrie 2013 16:32

darwin

„Laboratorul Darwin” este prima emisiune on-line din Moldova, care testează cele mai noi gadget-uri și aplicatii, le compară și le analizează, ca să descopere care din ele sunt într-adevăr utile și cum am putea economisi bani în alegerea acestora."

„Laboratorul Darwin” a fost conceput ca un proiect social, pentru educarea și instruirea societății în domeniul tehnologiilor digitale noi. Prin intermediul acestuia, dar și cu ajutorul portalurilor web din Republica Moldova, compania își propune să ajute clienții să își aleagă mai ușor gadget-uri și aplicații pentru smartphone, laptop sau tabletă.

Cea mai mare priză la public a avut propunerea companiei Darwin de a oferi gratis gadget-uri tuturor celor interesați, care vor să facă propriile review-uri. Cele mai obiective analize vor fi premiate.

darwin laborator

Victor Țurcan, prezentator al emisiunii: “În prima ediție am analizat avantajele și dezavantajele celui mai bun smartphone de la Philips - Xenium W6500. Ca să urmeze un episod încă mai interesant, în care am demonstrat publicului cum am putea să procedăm dacă ne pierdem smartphone-ul sau, cineva l-a furat.”

Darwin este o companie nouă pe piața de retail GSM și IT din Moldova, focusată pe smartphone-uri și laptop-uri. Lansată în Martie 2013, deja are o rețea de 14 magazine, deschise în 10 orașe ale Republicii Moldova. Echipa își propune să revoluționeze comerțul electronicelor cu un concept fresh, neobișnuit, emoțional, util și interesant. Darwin este parte a unui holding, în care intră și companiile: Tucano Coffee, Pizza Celentano și Oliva.Etichete: