Conluxart

Conluxart

Expert în acoperișuri!

Conluxart SRL a fost fondată în 1998 și oferă servicii de proiectare, consultanţă şi execuţie în domeniul acoperişurilor pentru construcţii de orice complexitate.

Conluxart îşi dezvoltă permanent activitatea, oferind materiale calitative ale unor astfel de firme cu renume mondial, cum ar fi țiglă metalică Roofart Umbrella, șindrilă bituminoasă IKO, țiglă ceramică Creaton, ferestre de mansardă Velux, șeminee Supra, sisteme de scurgere Roofart. Acesta o confirmă firmele lider din Moldova, specializate în construcţia complexelor locative.

Calitate şi eleganţă într-un singur nume
Firma Conluxart este principială în activitatea sa. Scopul primordial îl constituie satisfacţia clienţilor noştri, lucru care este confirmat atât de clienţii, cât şi partenerii noştri în Republica Moldova. Suntem o echipă cu experienţă în proiectarea şi montarea acoperişurilor atât cu destinaţie civilă, cât şi industrială, iar rezultatul activităţii noastre mereu a fost cel scontat.

Denumirea Conluxart provine de la construcții, lux și artă. Litera A din slogan simbolizează o casă cu acoperiș, iar sloganul pune accent pe profesionalismul angajaților.