Roofart și Conluxart - Un acoperiș de nota 10

Marţi, 11 Septembrie 2012 13:27


O adevărată sărbătoare a fost organizată de companiile Roofart și Conluxart, odată cu lansarea campaniei „Un acoperiş de nota 10”. În cadrul evenimentului care a avut loc sâmbătă, 8 septembrie, grupul de companii a desfăşurat un şir de concursuri cu premii pentru montatorii de acoperişuri.

Montatorii prezenţi la eveniment au avut ocazia să-şi demonstreze abilităţile profesionale, participând la o serie de concursuri cu întrebări şi răspunsuri.

Pentru munca şi efortul pe care l-au depus alături de compania Conluxart, trei dintre cei mai buni montatori vor merge în vizită de studiu în Belgia la fabrica de țiglă metalică „Metrotile”, iar alţi trei participanţi vor efectua o vizită la un nou sediu IKO din Slovacia. Acolo, aceștia vor avea posibilitatea să participe la o şcoală de instruire. Cheltuielile ce includ cazarea, masa şi transportul vor fi suportate de către companie.

Directorul marketing al companiei Roofart SRL, Apostol Octavian, a ţinut să sublinieze că de-a lungul a 15 ani de existenţă, întreprinderea a acumulat multă experienţa, care este gata să o împartă gratuit cu montatorii, iar asta pentru a aduce seriviciile de montare a acoperişurilor la un alt nivel. „La acest eveniment am prezentat şindrilele bituminoase IKO, precum şi Garanţia Platinum IKO. Această garaţie oferă posibilitatea să recompenseze atât cheltuielile de transport, de montare, materiale, putem să spunem că este o garanţie full option”, a mai adăugat Apostol Octavian.

Pentru mai multe detalii referitoare la concursuri şi produsele oferite de companiile Roofart și Conluxart accesaţi www.roofart.md şi www.conluxart.md.

alt alt alt