Agenția de publicitate Piko a venit acasă cu premii de la KIAF 2015!

Marţi, 02 Iunie 2015 13:39

piko

În palmaresul agenției Piko au mai apărut câteva premii frumoase. De această dată, de la Festivalul Internațional de Publicitate de la Kiev KIAF – 1 Argint, 1 Bronz și câteva Mențiuni.

Ediția 16 a Festivalului KIAF a avut loc între 28-29 mai 2015 la Kiev, la care au participat sute de agenții din 17 țări din Europa și Asia, cu 883 de proiecte înscrise și jurizate de experți din 31 de țări.

Proiectele câștigătoare sunt:

Categoria Design > Illustration & Photography > ARGINT

I will maintain (Beauty & the Beast Studio)
Crearea acestui proiect captivant a durat în jur de 6 luni. Making of-ul, cât și alte detalii le găsiți aici: I Will Maintain // Craft Project: Making of

piko


Categoria Print & Poster > Print Craft: Art Direction > BRONZ
Categoria Design > Illustration & Photography > Mențiune


Globul de zahăr (Suedzucker Moldova)
Proiectul a inclus o pagină web interactivă, unde utilizatorii puteau roti globul și afla informații interesante despre zahăr din întreaga lume. Detalii: Cinci Inimioare: Zahăr bucăți, brun și alb

piko


Categoria Design > Illustration & Photography > Mențiune

Clovnul (Home Credit Bank) - Împrumuturi fără surprize
Pentru mai multe detalii vizitați Behance.com.

piko


De asemenea, la KIAF a mai fost apreciat un video creat de Electric Sheep Film în categoria Film & Radio > Internet Film > Shortlist. Este vorba de campania Takk, Norge! lansată de Vinăria Purcari, ca răspuns la embargoul Rusiei asupra vinurilor moldovenești din septembrie 2013. Vezi video pe YouTube.

Reclame.md le mulțumește celor de la Piko pentru că reprezintă Moldova cu proiecte frumoase și le dorește cât mai multe lucrări dragi sufletului în portofoliu. Reamintim că în 2013, Piko a obținut premii în cadrul aceluiași festival: KIAF 2013.Mai gustă o doză de inspirație: