Citiţi şi fiţi în vogă împreună cu noul magazin LIBRARIUS

Marţi, 13 August 2013 17:17

Pe data de 12 august a avut loc deschiderea unui nou magazin de cărţi LIBRARIUS, al nouălea la număr. Acum şi pe str. Zelinski, 7/1 amatorii de lectură vor avea posibilitatea de a găsi cărţi interesante pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile, magazinul oferind o atmosferă de confort, răcoare şi respect faţă de cititor.

Cei prezenţi la deschidere – primii cumpărători – au participat la o loterie fără pierderi, care oferea posibilitatea de a procura cărţi cu reduceri de până la 100%. Asortimentul de literatură prezentat demonstrează încă odată că LIBRARIUS – este un magazin de cărţi pentru toată familia. Până pe 21 august, cumpărătorii pot primi carduri de reducere de 15%.

Tot aici, puteţi cunoaşte detaliile Concursului de publicitate socială „Citeşte, fii în vogă!”, care este organizat de Asociaţia Agenţiilor de Publicitate în parteneriat cu reţeaua magazinelor LIBRARIUS.

Vă reamintim că concursul se desfăşoară la două categorii: Machetă pentru publicitatea stradală şi Eseu. Termenul limită de primire a lucrărilor – 20 septembrie. Câştigătorii vor primi cadouri minunate de la Partenerii concursului – reţeaua magazinelor de cărţi LIBRARIUS şi Комсомольская правда в Молдове.

Mai multe detalii despre desfășurarea concursului la telefonul 022-73-77-90 sau citiți Concurs deschis de publicitate socială Citește, fii în vogă!

alt alt alt alt alt alt