AAPM și Librarius - Concursul continuă, juriul se pregăteşte

Vineri, 13 Septembrie 2013 10:56

alt

Continuă Concursul Deschis de publicitate socială „Citeşte, fii în vogă!”.
Numărul de mesaje şi sunete adresate comitetului organizatoric demonstrează faptul că participanţii sunt cu adevărat preocupaţi de tema anunţată.

Componenţa juriului la categoria ESEU:
- Ludmila Andronic, Preşedintă a Consiliului de Presă RM,Corporate affairs Director SA VITANTA
- Victor Rusnac, Director General SA MOLDPRESA
- Ana Mazurenco, Redactor-adjunct, Director pe promovare «Комсомольская правда» în Moldova
- Irina Pavlenco, Director comercial a postului de televiziune RU TV Moldova
- Victoria Prunici, Director comercial Trendseter SRL, Administratorul grupei EU CITESC pe Facebook.

Componenţa juriului la categoria MACHETĂ:
- Sergei Hasanov, preşedinte Consiliului AAPM, director VARO-INFORM SRL
- Victor Rusnac, director general SA MOLDPRESA
- Victor Coşulean, director PONTI SRL
- Andrei Jicol, conducătorul Secţiei OOH în cadrul AAPM, director Trendseter SRL
- Iurie Ambros, director design-studio AMBROS.

Aceasta este componenţa juriului oficial. Dar, şi fiecare dintre Dvs. se poate simţi membru al juriului votând lucrările participanţilor la concurs, care vor fi expuse în internet. Lucrările vor fi anonime, având doar un număr de ordine. Vă amintim că macheta câştigătoare va fi amplasată mai apoi pe panourile stradale cu numele autorului indicat, iar autorul cîştigător, pe lângă premiile primite de la Partenerii oficiali, va primi şi dreptul de a prezenta gratis una din lucrările sale la unul din Festivalurile Internaţionale de publicitate în 2014, care se organizează în ţările CSI.

Lucrările vor fi primite până pe 20 septembrie. Însă, LIBRARIUS oferă un cadou celor care nu reuşesc în timp, şi anume posibilitatea de a prezenta lucrările cu câteva zile mai târziu. Pentru asta trebuie să veniţi la Expoziţia „Tîrgul de Carte 2013” la Moldexpo (19-22 septembrie) şi să vă apropiaţi de standul LIBRARIUS. Ce va urma – veţi vedea!

De când a fost anunţat concursul nostru, grupul EU CITESC de pe Facebook a crescut cu 2000 de persoane şi numără acum 7000 de amatori ai lecturii. Un rezultat minunat!

Vă reamintim că concursul se desfăşoară la două categorii: Machetă pentru publicitatea stradală şi Eseu. Termenul limită de primire a lucrărilor – 20 septembrie. Câştigătorii vor primi cadouri minunate de la Partenerii concursului – reţeaua magazinelor de cărţi LIBRARIUS şi Комсомольская правда в Молдове. Toate detaliile – pe pagina www.aapm.md şi la comitetul organizatoric la telefonul 022-73-77-90.

Mai multe detalii despre desfășurarea concursului citiți Concurs deschis de publicitate socială Citește, fii în vogă!Etichete: