AAPM - Au mai rămas 10 zile. Se apropie și Târgul de Carte

Marţi, 10 Septembrie 2013 10:00

alt

Pînă la încheierea perioadei de primire a lucrărilor pentru concurs au mai rămas 10 zile!
Dragi prieteni, a rămas puţin timp până la încheierea primirii lucrărilor pentru concursul de publicitate socială „Citeşte, fii în vogă!”. Grăbiţi-vă să srieţi eseurile şi să finisaţi machetele pentru publicitatea stradală! Organizatorii concursului speră că în lucrările déeja primite şi în cele ce urmează să fie înregistrate – vor fi neapărat cuvintele necesare şi mijloacele artistice potrivite, care încă odată vor accentua, că lectura în zilele noastre – este o componentă indispensabilă a vieţii şi a dezvoltării spirituale pentru fiecare dintre noi.

Dorim să vă mai anunţăm despre unele evenimente importante, care într-un
fel sau altul sunt pe unda concursului nostru.

alt

Aşadar, prima noutate: în perioada 19 - 22 septembrie 2013 pe teritoriul CEI „Moldexpo”, în pavilionul 3, va avea loc expoziţia cu vânzare “Târgul de Carte 2013», organizatorul acesteia este compania Poliproject Exhibitions. În perioada expoziţiei va fi colectată literatură artistică şi materialele didactice pentru copii cu vârsta de 3-6 ani. Doritorii pot cumpăra o carte la Târgului de Carte pentru a o transmite în fondul acţiunii de caritate. Toate carţile colectate vor fi donate bibliotecilor în şcoli şi grădiniţe. Vă aşteptăm la expoziţie şi aşteptăm să participaţi la colectarea cărţilor pentru copii.

Iar cea de-a doua noutate este direct legată de concurs: la expoziţia Târgul de Carte reţeaua magazinelor de cărţi Librarius, Partener oficilal al concursului, oferă posibilitatea unică de a prelungi pentru două zile dreptul de a participa la concurs! Mai multe detalii - la expoziție.

Detalii despre desfășurarea concursului - Concurs deschis de publicitate socială Citește, fii în vogă!Etichete: