Laiola a fost acreditată pentru proiectul Energie și Biomasă

Miercuri, 24 Aprilie 2013 11:45

alt

Pe 15 aprilie 2013, Laiola a fost acreditată de către Agenţia pentru Eficienţă Energetică ca participant la proiectul „Energie şi Biomasă”, inițiat de Guvernul Republicii Moldova, cu suportul Proiectului UE-PNUD „Energie şi Biomasă”. Proiectul presupune un program de acordare a granturilor pentru achiziționarea cazanelor pe bază de biomasă destinate gospodăriilor casnice, în baza unor condiții avantajoase.

Datorită programului, gospodăriile casnice din Moldova pot beneficia de un grant la procurarea cazanelor. Compania Laiola este distribuitor oficial al cazanelor produse de renumitele branduri Buderus, Bosch și CHT și invită persoanele fizice să benificieze de program. Prin urmare, Laiola propune cazane la un preț cuprins între 28.528 - 52.000 lei. Grantulva acoperi până la 30% din preț, în timp ce suma maximă rambursabilă este de 1.000 de Euro per cazan instalat.

Vizitați showroomul Laiola de pe str. Calea Basarabiei, 26/6, pentru a afla mai multe detalii despre cazanele din stock și modalitatea de primire a grantului.

Amintim că Laiola comercializează distribuie și o gamă largă de panouri solare, pompe de căldură, centrale termice și o gamă de cazane pe biomasă: cazane pe lemne, cazane pe gaz, sisteme de ventilare și condiționare, etc.Etichete: