Rompetrol - Goana după aur: Primul câștigător

Vineri, 26 Iulie 2013 15:40

alt

A fost desemnat primul câștigător al campaniei promoționale „Goana după Aurul Rompetrol”.
Tabacari Igor, este fericitul câștigător care a găsit cele 5 simboluri câștigătoare și a intrat în posesia unui lingou de aur.

„Am venit în stația Rompetrol pentru a alimenta automobilul personal. Eram destul de sceptic în privința câștigului dar totuși din curiozitate am răzuit 5 căsuțe din talonul de participare. La început nici n-am realizat că am răzuit căsuțele câștigătoare. Nu știam cum să reacționez din simplu motiv că nu-mi venea să cred că e posibil să câștig ceva. A fost o surpriză foarte plăcută și mulțumesc companie Rompetrol pentru o campanie promoțională transparentă și corectă. Acum pot sigur să declar că oricine are șanse să câștige lingoul de aur, trebuie doar să alimentați la Rompetrol și să găsiți cele 5 simboluri câștigătoare!”, declară Domnul Tabacari Igor.

Reamintim că Rompetrol a dat startul promoției „Goana după Aurul Rompetrol” în care orice participant are șansele să găsească cele 5 simboluri câștigătoare din talonul de participare.

Pentru a participa la promoție este nevoie să procurați carburant Efix sau a alte produse din magazinele stațiilor Rompetrol în valoare de minim 300 MDL și să răzuiți doar 5 căsuțe din cele 21 existente (Pentru 600 lei veți primi 2 taloane etc.).

Răzuind doar 5 căsuțe puteți câștiga instant:
- Lingou de aur - dacă gasiți 5 simboluri câștigătoare.
- Un set pentru călătorie - dacă gasiți 4 simboluri câștigătoare.

Pe fiecare talon de participare există toate cele 5 simboluri câștigătoare!

Taloanele de participare se vor acorda în limita stocului disponibil!
Întrebați operatorul despre existența taloanelor de participare în stație.

Detalii în stațiile Rompetrol sau pe www.rompetrol.md/gold.Etichete: