Adevărul Moldova - Abonamente 2013

Joi, 08 Noiembrie 2012 15:15


Pentru că de doi ani te surprindem plăcut, zi de zi, cu cele mai bune investigații și analize jurnalistice din Republica Moldova, te premiem cu cea mai atractivă ofertă de abonamente din țară.

Tu decizi dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri ale zilei de luni sau de vineri, ori în fiecare zi, de luni până vineri.

De exemplu, pentru ca ziarul nostru să-ți vină în fiecare zi de luni sau de vineri, timp de jumătate de an, abonamentul te costă doar 96 de lei. Pentru un an întreg, prețul nostru special e de numai 192 de lei. În cazul în care îți dorești să primești „Adevărul" Moldova în fiecare zi, de luni până vineri, pentru un abonament pe șase luni plătești 360 de lei. Pentru un an, ți-l oferim pentru numai 720 de lei.

Dacă dorești să-ți completezi seriile de carte din biblioteca de-acasă, îți recomandăm să comanzi un abonament la „Adevărul" Moldova, împreună cu volume din colecția preferată, la prețuri fără concurență!

Un abonament la ziar împreună cu 20 de cărți din colecția „Jules Verne" te costă doar 780 de lei, iar pentru abonamentul cu 20 de titluri din colecția „100 de cărți pe care trebuie să le ai în bibliotecă" plătești numai 720 de lei.

Cele mai frumoase 26 de țări din lume sunt la îndemâna ta, sub forma colecției de ghiduri turistice „National Geographic" și un abonament la „Adevărul" Moldova, pentru 1.014 lei. Și, pentru că nu putem omite maeștrii culinari dintre noi, îți oferim toată colecția „Delicii în bucătărie" împreună cu ziarul nostru cu doar 819 lei. Abonează-te. Merită!