AAPM - Începem sezonul 2013 la Şcoala Publicităţii!

Luni, 18 Februarie 2013 14:41

alt

Anul acesta, orele se vor organiza pentru două categorii de participanţi: şedinţe cu discuţii pentru specialişti şi seminarii tradiţionale pentru toţi doritorii de a afla mai multe despre publicitate.

Pe 20 februarie, miercuri, prima întâlnire la Şcoală va avea loc cu profesionişti ce activează pe piaţă. Tema discuţiei la această şedinţă: Cum se vinde şi se procură corect publicitatea în presă.

Sunt invitaţi reprezentanţi ai mass-media de tipar şi agenţiile de publicitate. Ca rezultat al discuţiei, participanţii speră să elaboreze soluţii reciproc acceptabile, îndreptate spre optimizarea amplasării publicităţii în presă.

Moderatorii discuţiei – Galina Zablovscaia şi Stanislav Popov.

Vă reaminti că toate şedinţele la Şcoala Publicităţii încep la ora 15.00 şi se ţin la anticafe Balcon (bd. Moscovei, 6, clădirea restaurantului Plovdiv\Andy’s Pizza, intrarea din partea stângă a clădirii). Ca de obicei, rugăm participanţii Şcolii să dispună de 20 lei (costul biletului de intrare în anticafe).

De asemenea, vă rugăm sa trimiteţi obligatoriu o Cerere cu forma stabilită la adresa electronică This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Download Cerere.



Etichete: