Trattoria della nonna Catering - 5 evenimente reușite

Vineri, 14 Decembrie 2012 17:26

alt

Trattoria della nonna Catering a atins apogeul succesului – a organizat într-o zi 5 evenimente și toate au fost mai mult decât reușite.

Fourchette, 2 coffe break-uri, lunch, Christmas party – diferite tipuri, diferite gazde, diferiți invitați – dar același profesionalism si responsabilitate din partea Trattoria della nonna Catering.

Chrismas Party a avut loc în incinta ambasadei Marii Britanii, unde ca invitați au fost persoane de diferite naționalități, pe care i-au unit masa excelentă oferită de Trattoria della nonna Catering. Toți au rămas impresionați de aranjament și uimiți de profesionalismul chelnerilor, care chiar au discutat în limba lor – engleza. Au fost o gazdă pe cinste și ne-au mulțumit pentru servicii impecabile, iar noi le-am mulțumit pentru o experiență formidabilă.

Fourchette-ul a fost organizat pentru o aniversare, unde dispoziția și veselia erau în toi, iar bucatele oferite de Trattoria della nonna Catering au fost apreciate la cel mai înalt nivel. Lunch-ul a fost foarte gustos, oaspeții au transmis complimente bucătarului șef pentru așa delicii speciale.

În general, a fost o zi foarte reusită, unde toți au rămas multumiți!
Pe zi ce trece ne perfecționăm serviciile, iar invitații evenimentelor rămân mereu mulțumiți.

Trattoria della nonna Catering – Îți aducem sărbătoarea unde o dorești!

"Trattoria della nonna" - Catering
060 762 777 - Tatiana
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
www.trattoria.md