Trattoria della nonna - Veniți în ospeție la bunica

24 August 2012

Bunicuţa îşi face griji pentru sănătatea şi bunăstarea nepoţeilor săi şi din acest motiv, a pregătit special pentru Dvs. la restaurantul „Trattoria della nonna – unde se mănâncă bine” un meniu avantajos, la doar 59 lei.

Ca ziua să aibă un rost şi stomăcelul să vă fie mulţumit, gustaţi mai întâi o supă caldă, pregătită cu atâta dragoste de bunicuţa, după care puteţi alege una din cele 6 variante de preparate din carne şi peşte, servite cu garnitură şi salată.

Bunica vă aşteaptă pe toţi într-o atmosferă caldă şi intimă, şi fie ca buna dispoziţie să atingă cote maxime.

Vă invităm să gustați din bucatele bunicii oricând între orele 12:00 și 18:00.

Mai multe detalii despre meniu citiți pe site-ul oficial.

 

Star Kebab - Cadouri gustoase

24 August 2012

Star Kebab își premiază clienții cu super oferte. În perioada 21 august și 7 septembrie, atunci când întâlniți agenți Star Kebab, veți primi flyere cu propuneri senzaționale.

Prezentați flyerele casierilor în localurile Star Kebab și primiți cadouri gustoase: Star Frappuccino cadou și topping carne sau cașcaval.

Oferta este valabilă până pe 30 septembrie, 2012.

Detalii citiți pe site-ul oficial.

 

Restaurantul Basarabia - Ofertă de sărbătorile naționale ale Moldovei

24 August 2012

Tradițiile numeroase și cultura bogată ale plaiului nostru mereu uimesc oaspeții capitalei și locuitorii Chișinăului. Au mai rămas câteva zile până la sărbătorile naționale - Ziua Independenței a Republicii Moldova și Limba Noastră.

Petreceți aceste zile într-o adevărată cramă în stil moldovenesc - Restaurantul Basarabia. Vă veți bucura de un decor de sărbătoare, în stil național, personal calificat și mâncare gustoasă.

Acest loc amintește oaspeților de confortul casei bunicii. Vă vom delecta cu mâncare vertitabilă, pregătită după rețetele străbuneilor noștri. Iar vinul de la producătorii autohton o va desăvârși.

str. Kiev, 16/1
022 498 079, 022 449 735

 

Holiday Service - Ofertă fierbinte

24 August 2012

Holiday Service propune clienților dragi o ofertă nemaipomenită pentru Turcia!

Încă nu ați mai văzut astfel de prețuri pentru sezonul cald! Nu pierdeți șansa să vă odihniți confortabil, la un preț rezonabil.

Decolarea - 28.08.2012.
KEMER MAGIC SUN HOTEL, 4*, AI - 419 EUR
SIDE NARCIA RESORT, 5*, AI - 545 EUR
KEMER CLUB SALIMA, 5*, UAI - 675 EUR

În prețul foii intră:
- Zbor direct Chișinău - Antalya - Chișinău
- Cazare pentru o persoană 7 nopți / 8 zile
- Transfer aeroport - hotel - aeroport
- Mâncare, conform categoriei
- Asigurare medicală.

Detalii despre ofertă citiți pe site-ul oficial.

 

Gustar Music Festival 2012

16 August 2012

Festivalul Gustar 2012, ediţia a III-a, vă invită la un dialog multicultural suculent, de melodii cu tradiții din Portugalia, Polonia, Italia, România, Moldova, Serbia și Rusia. Este o unică oportunitate de a savura aceste sunete multinaționale în uimitoarea acustică oferită de amfiteatrul Orheiului Vechi.

La Festivalul Gustar toți vor avea șansa să vadă istoria fără a răsfoi paginile vechi ale cărților. Toți vor avea șansa să descopere trecutul istoric bogat, să schițeze propriul traseu și să-l cerceteze. 2 km de necunoscut, 2 km de curiozități, 2 km de traseu turistic special creat pentru Gustar. În acest an Gustar va dura 2 zile şi ca în anul precedent va oferi participanţilor săi un program interesant şi variat.

Program:
- Ateliere meșteşugăreşti;
- Bucătărie naţională;
- Expoziţii de costume populare şi instrumente muzicale tradiţionale;
- Excursii în Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi;
- Vizitarea agropensiunilor din zonă;
- Concertul de seară, scena principală.

Perioada: 25-26 august 2012.
Locaţie: Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi.
Bilet pentru o zi - 50 lei.
Bilet pentru ambele zile - 80 lei.

Click pentru a vizualiza spotul Gustar.
Mai multe detalii despre artiști, transport, bilete citiți direct pe site-ul festivalului.

 

Un nou restaurant Andy`s Pizza

03 August 2012

Pe 16 iulie, și-a deschis ușile un nou local pe bd. Gr. Vieru, 9. Restaurantul confortabil și modern Andy's Pizza se află la câteva minute depărtare de Catedrală și la câțiva pași de ASEM, Curtea Supremă de Justiție și Bănca Națională.

Meniul și designul interior ne uimesc prin diferite lucruri interesante și noi!

Zona pentru savurat bere cu prietenii este delimitată special, pentru ca bărbații să se simtă bine, iar zona pentru cafea și deserturi arată călduț ca acasă. Stilat arată și zona pentru pizza, unde cei prezenți pot urmări live cum se pregătesc bucatele. Copii au fost răsfțați la fel de mult, deoarece au un colțișor doar pentru ei.

Cel mai plăcut lucru, este că, în acest moment, are loc o promoție specială pentru acest local. Puteți comanda o bere sau un desert cu înghețată la doar 10 lei fiecare.

alt alt alt

www.andys.md

 

Tucano Coffee - Melon Mania

02 August 2012

Pepenele Galben - Regele lunii August la Tucano Coffee!

Pepenele galben să fie savurat cu Cheesecake, Smoothie și Iauuuuuuurt!!! Doar la Tucano Coffee, în ultima lună de vară al acestui an.

alt

www.tucano.md