Tucano Coffee

Tucano Coffee
( 1 Vot )

Love. Peace. Coffee.

Din noiembrie 2011, suntem o familie și depășim așteptările oaspeților la fiecare vizită! Acest lucru ni l-am asumat să-l realizăm prin a oferi cea mai bună cafea, cele mai bune produse, cea mai bună deservire, cea mai agreabilă ambianță.

Atuul Tucano Coffee se bazează pe cultivarea gustului pentru o cafea adevarată. Îl realizăm prin seminarele Tucano Coffee Academy, prima Academie de Cafea din Moldova, condusă de cel mai bun Barista din țară, școlit de triplul campion al Rusiei în arta cafelei, Tucano Barista fiind și membru al Asociației Europene de Cafea de Specialitate (SCAE).

Target-ul Tucano Coffee este reprezentat atât de cunoscători de cafea cât și oameni care caută o cafea de bună calitate, având de ales din cele mai bune sortimente de cafea 100% Specialty Arabica. Cumpărăm boabe de cafea de pe cele mai bune plantații din lume și le prăjim în propriul Roasting Factory. Strategia de marketing a rețelei nu vinde produse, dar stări și emoții.

Denumirea cafenelei este inspirată de la Tucan, o pasăre cu penaj colorat din America de Sud. Sloganul brandului Tucano Coffee, reprezintă angajamentul nostru în crearea unei atmosfere în care să predomine cele 3 elemente. Dragostea e în atmosfera localului, atitudinea personalului, a oaspeților și desigur în produsele noastre. Pacea se regăseste în stilul hippie al localului,decorul cu motive abstracte specifice ţărilor producătoare de cafea, acordurile live de jazz, chitară. Cafeaua, numită și "emoție neagră", vine înainte de toate.

 
Tucano Coffee - 5.0 din 5 din totalul de 1 vot