Supraten

Supraten

Marcă de calitate!

Supraten a fost fondată în anul 1999. Astăzi, gama de produse cuprinde mai mult de 50 de poziții de lacuri, vopsele și în jurul la 50 amestecuri uscate de construcții. Compania continuă să crească și să se dezvolte, extinzându-și direcțiile de activitate – producerea ferestrelor, a ușilor de interior, a roletelor și, cel mai recent – producerea mobilei. Pentru lucrul cu lemnul, au fost achiziționate camere italiene de rarifiere a aerului Maspell, care realizează controlul computerizat deplin al umidității fibrelor lemnoase pe parcursul întregului proces de uscare. Pentru producerea blocurilor de ferestre a fost instalat un centru computerizat de mare capacitate, Weining (Germania). Astfel de utilaje performante sunt unice în Moldova.

Mai mult decât atât, compania desfășoară diverse activități sociale. În 2007, Supraten a reparat cladirea și acoperișul centrului de reabilitare pentru copii Casa Gavroche.

Alegând produsele Supraten, primiți calitate și durabilitate, prețuri accesibile și comoditate în lucru. Materialele noastre vă vor permite să mențineți căldura casei Dvs. și să-i creați un aspect unic! Noi apreciem fiecare client și tindem spre o colaborare durabilă, reciproc avantajoasă!

Denumirea a fost stabilită în baza primului produs lansat pe piață, grundul Supraton. SUPRA - superior, T - tehnologic, E - ecologic, N - nobil. Logotipul este format dintr-un pentagon - figură geometrică în formă de stea cu cinci laturi de diferite culori, cu un cerc în mijloc. Albastru închis - precizie, albastru deschis - intelect și transparență, roșu - energie, galben - inspirație, optimism, verde - relaxare, iar cercul ce le reunește simbolizează unitatea și armonia.