Purcari

Purcari

Premium wine. Bottled history since 1827.

Vinăria
Baza de producţie este dotată cu echipament ultra modern de la marii producători ca Vaslin Bucher, Padovan şi Technofoot. Vinurile Purcari sunt produse după tehnologie clasică, iar pentru maturare, se utilizează doar baricuri din stejar francez produse de Mercier, Seguin Moreau şi Renou.

Viile sunt situate pe un teritoriu de 250 de hectare, unde se cultivă soiuri precum Cabernet Sauvignon, Rara Neagră, Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon, Saperavi, etc, folosite în cupajele bine cunoscute ca Negru, Roșu și Alb de Purcari, cât și în vinurile de soi.

Vinăria Purcari produce nu mai mult de 500,000 sticle de vinuri excluzive pe an, axându-se pe atingerea calității superioare si producerea vinurilor cu serie limitată.

Conacul Purcari
Conacul Purcari se află la 120 km de Chișinău, în apropierea râului Nistru, la numai 50 km de malul Mării Negre. Aici puteți găsi legendarele beciuri Purcari, aproape neschimbate din 1827, unde se păstrează o parte a patrimoniului Moldovei – renumita colecție a vinurilor de cupaj – Purcari. Pe teritoriu se află conacul proiectat în stilul unui chateau francez, terenuri de tenis, teren de joacă pentru copii și două lacuri mici. Conacul oferă 8 camere de lux, două săli de restaurante, cu capacitatea de 60 și 120 persoane, și o terasă pentru 250 persoane dotată cu sistem de microclimă.

  • www.purcari.md
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 856 022
  • șos. Hâncești 43, MD-2028, or. Chișinău