ProCredit Bank

Procredit bank

ProCredit Bank este o bancă orientată spre dezvoltare, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare la cele mai înalte standarde. În activitatea noastră de creditare ne concentrăm asupra întreprinderilor foarte mici, mici şi mijlocii, deoarece suntem convinşi că aceste afaceri creează cel mai mare număr de locuri de muncă şi au o contribuţie vitală la dezvoltarea economică a ţării în care operează.

Spre deosebire de alte bănci, banca noastră nu promovează creditele de consum. În schimb, ne angajăm să punem la dispoziţia clienţilor noştri produse şi servicii bancare în mod responsabil şi să formăm o cultură a economisirii şi parteneriate de durată cu aceştia.

Acţionarii noştri aşteaptă o rambursare susţinuta a investiţiilor, şi nu au ca principal interes maximizarea profitului pe termen scurt. Investim masiv în instruirea personalului nostru, pentru a crea o atmosferă de lucru eficientă şi agreabilă şi pentru a oferi cele mai prietenoase şi cele mai competente servicii clienţilor noştri.