Prime Capital

Prime Capital

Prietenul care te ajută mereu!

Prime Capital - Companie creată în anul 2005 ca întreprindere cu capital străin, specializată în oferirea împrumuturilor ipotecare, împrumuturilor pentru business, pe termen lung.

Misiunea Prime Capital, este de a oferi o gamă largă de produse ipotecare, produse pentru business-ul mic și mijlociu, dar și soluții facilitare pentru un acces rapid la resurse financiare pentru clienți corporativi, acordând un nivel înalt de asistență, astfel satisfăcând una din cerințele de bază a fiecărui om de a avea o casă sau o afacere prosperă, ridicând ân același timp nivelul de viață al populației din țară.

Obiectivul companiei Prime Capital este de a-și susține clienții și de a contribui la formarea unei comunități de oameni îndrăzneți și cu inițiativă, cu spirit de proprietate, responsabili în tot ceea ce-și propun și cu un respect maxim de sine.

Compania financiară Prime Capital activează și se bazează pe principiile internaționale de creditare, iar printre valorile de bază ale Prime Capital, locul de vârf îl constituie transparența și onestitatea. Clientul Companiei de la bun început își cunoaște toate cheltuielile legate de primirea unui împrumut, pentru a-și calcula real toate posibilitățile financiare. Prime Capital nu dorește să-și împovăreze clientul cu un împrumut, ci să-i ofere o soluție reală pentru prosperare!

  • www.primecapital.md
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 87 11 11
  • str. V. Alecsandri, 63/1, MD-2009, or. Chișinău