Mezellini

Mezellini

Gustul sărbătorii!

Producţia Mezellini constituie una dintre cele mai colorate şi originale produse de pe rafturile autohtone de cârnaţi şi produse din carne, iar zâmbetul apetisant al bucătarului italian de pe ambalaj, pur şi simplu nu provoacă nici o îndoială în ceea ce priveşte gustul rafinat. Totodată, după privirea glumeață a bucătarului se ascunde secretul unei denumiri italiene ciudate de origine turcă, care are echivalent în limba română: cuvântul "mezeluri", care înseamnă "salam".

Rafinamentul italian al brandului moldovenesc
Marca comercială Mezellini şi-a început dezvoltarea în 2006, devenind principalul brand al fabricii de carne din Bulboaca. Secretul succesului unuia dintre cele mai populare branduri din Moldova constă în respectarea strictă a tradiţiilor celor mai importante autorităţi în ce priveşte gustul şi concentrarea atenţiei asupra păstrării înaltei calităţi şi conformarea în cel mai potrivit mod la dorinţele şi necesităţile consumatorilor.

Mezellini - gustul sănătăţii
Mezellini tinde să rămână întotdeauna un produs preferat, folositor şi calitativ pentru cumpărătorii săi. Pentru noi, este foarte important să umplem gustul vieţii dvs. cu un conţinut nou, determinând-o să fie mai bogată, mai veselă şi mai complexă. Suntem întotdeauna bucuroşi să vă vedem în oricare dintre magazinele şi centrele comerciale, şi să Vă oferim cele mai bune produse ale noastre în fiece zi, pentru a Vă deschide o nouă lume a alimentației sănătoase, accesibile și variate.

  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 237 130
  • str. A. Șciusev, 111, MD-2004, or. Chișinău