Meat House

Meat House

Produse de calitate în toată țara!

Compania “Cardiax-Plus” SRL este unul dintre cei mai mari producători şi furnizori de produse din carne din Republica Moldova. Din momentul fondării, iulie 2006, şi până astăzi, cea mai importantă caracteristică a noastră este produsul de calitate excepţională şi tendinţa spre o deservire impecabilă. Scopul activităţii companiei îl constituie satisfacerea cerinţelor consumatorilor. Pentu atingerea scopurilor şi sarcinilor stabilite, au fost implicaţi cei mai buni specialişti, bazându-se pe practica occidentală.

Produsele “Meat House” sunt fabricate din cele mai bune soiuri de carne, la linii tehnologice de ultimă generaţie şi conform unor rețete exclusive. Minuţiozitatea de selectare a cărnii şi a condimentelor utilizate de specialiştii noştri poate fi comparată cu alegerea strugurilor de viţă de vie de către vinificatori.

Standardele de calitate “Meat House” sunt extrem de înalte, chiar dacă în unele cazuri suntem conservatişti, anume aceasta permite companiei să evoluţioneze, păstrând, în acelaşi timp, nivelul înalt de calitate. Binecunoscuta zicală „să găteşti ca pentru familia ta” este cea mai reprezentativă abordare – pentru că rudele şi prietenii noştri sunt într-adevăr consumatori ai produselor “Meat House”.

  • www.mh.md
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 572 100
  • str. Valea Bîcului, 5/3, MD-2009, or. Chişinău