Green Hills Market

Green Hills Market

Plăcerea de a face cumpărături! / Приятно делать покупки!

Green Hills Market reprezintă una dintre cele mai cunoscute şi populare reţele de supermarkete, fondată în 1995. Comercializarea cu cele mai proaspete produse, cu o gamă de mărfuri de calitate, precum şi asigurarea unui nivel sporit de deservire au făcut ca Green Hills Market să devină unul dintre liderii agenţilor economici comerciali ai ţării.

Actualmente, această reţea include 10 supermarkete, dintre care 9 sunt situate în municipiul Chişinău, şi un magazin – în centrul regional – Bălţi. Fiecare punct de vânzare reprezintă un important magazin universal cu autodeservire, propunând un asortiment complet de produse alimentare şi băuturi, precum şi o varietate de mărfuri de uz casnic.

Gama de produse conţine peste 25 de mii de tipuri, ce sunt permanent reînnoite şi îmbunătăţite, pentru a asigura necesităţile clienţilor noştri.

Am avut grijă şi de acei clienţi, care uneori sunt prea ocupaţi pentru a-şi petrece prea mult timp la bucătărie. Anume pentru ei, funcţionează departamente de producţie locală: salate, semifabricate din carne, produse de patiserie, diverse copturi, torturi şi prăjituri. Veţi avea plăcerea să gustaţi din bucatele preparate conform reţetelor originale şi, desigur, cu proprietăţi gustative foarte rafinate.

Reţeaua practică sistemul de reduceri, bonusuri, cadouri din cadrul programului de loialitate Club Card, ce a fost înfiinţat, în semn de recunoştinţă clienţilor fideli şi are ca scop să transforme procesul ordinar de shopping într-o acţiune fascinantă şi interesantă. Toţi deţinătorii de carduri, atunci când fac achiziţii în reţeaua de magazine, beneficiază de reduceri la cele mai multe bunuri de primă necesitate, participă la numeroase promoţii şi la tombole, acumulând bonusuri pe cardul lor, ce eventual pot fi folosite, pentru a cumpăra bunuri sau beneficiind de diverse servicii foarte utile.

Denumirea în traducere - Coline verzi, simbolizează natura moldovenească. Logotipul conține denumirea mărcii, trei coline, ovalul, totul în culori alb-verde.

Slogane:
- Întreaga lume sub același acoperiș! (primul slogan)
- Plăcerea de a face cumpărături!
- Magazin de produse alese! (Green Hills Select)
- Reduceri, bonusuri, cadouri! (Club Card)
- Țara mea, orașul meu, supermarketul meu! (Club Card)
- Cardul meu, clubul meu, lumea mea! (Club Card)