Glorinal

Glorinal

Fiecare are nevoie de propria casă!

Compania de Construcţii „Glorinal” - lider pe piaţa imobiliară din Republica Moldova, fondată în 1998.

Compania are o experienţă vastă în executarea lucrărilor de construcţie, iar palmaresul celor deja executate este impresionant. Pe perioada de activitate Glorinal a dat dovadă de o dezvoltare dinamică, a construit şi a dat în exploatare mai bine de 50 de obiecte, inclusiv complexe locative, obiecte de menire socio-culturale, spaţii comerciale ş.a. Au fost construite peste 2500 apartamente cu suprafaţa totală de 200 mii m².

În prezent, numele Glorinal este cel mai bun garant al calităţii construcţiilor edificate, construite cu respectarea riguroasă a tuturor normelor necesare, lucru deosebit de important pentru regiunea Moldovei, activă din punct de vedere seismic.

Am adus din plin contribuţia noastră la schimbarea aspectului exterior al capitalei în unul modern şi continuăm să îmbogăţim tradiţiile arhitecturale ale Chişinăului.

Proiectăm şi construim atât locuinţe de elită, cât şi apartamente accesibile tuturor. Spectrul de preţuri la locuinţele noastre este variat şi poate satisface necesităţile clienţilor cu diferit nivel al veniturilor. Complexele locative şi comerciale, cele cu menire socio-culturală – toate poartă amprenta tendinţei noastre spre perfecţionare continuă.

Am creat un serviciu special, în cadrul căruia specialiştii noştri participă la organizarea asociaţiilor locatarilor în asociaţii prin condominiu. Prestăm toate serviciile necesare în această direcţie - de la înregistrarea asociaţiei, la administrare şi instruirea administratorilor.

Beneficiarii noştri îşi pot propune propriul plan de repartizare a încălzirii, canalizării, reţelei electrice, precum şi amplasarea diverselor paravane, pot apela la serviciile designerilor noştri.

Denumirea Glorinal vine de la cuvâtul glorie. Culoarea de bază a logotipului este verde, ce simbolizează ușile deschise, prosperitatea și noile realizări. Verdele e culoarea naturii și amintește de faptul că Glorinal utilizează materiale ecologice și amplasează construcțiile în apropiere de parc sau pădure. Prima literă rotunjită din logo se asociază cu o cheie.