Car 4 Rent

Car 4 Rent

Descoperă Chişinăul şi întreaga ţară cu serviciile companiei Car 4 rent!

Oferim închirieri de autoturisme cu şofer şi fără, pe perioade scurte şi lungi de timp, transfer de pasageri (VIP) aeroport - hotel. Propunem un spectru larg de autoturisme şi modele noi de la Hyundai Getz la Lexus GX 470, pentru călătorii, transport de pasageri şi de mărfuri, turism. Totodată, clientul poate închiria scaun pentru copil, GPS, detector radar.

Toate maşinele companiei noastre sunt dotate cu aer condiţionat şi ultimele sisteme de securitate pentru a vă asigura confortul şi siguranţa de care aveţi nevoie. Un factor adiţional este livrarea gratuită NON-STOP a autoturismului către client (în raza municipiului Chişinău, Aeroport). Managerii companiei cu siguranță vă vor ajuta să închiriaţi autoturismul după stilul şi necisităţile dvs.

Dacă nu aveţi permis de conducere sau pur şi simplu nu aveţi chef de condus, vă puteţi relaxa pe bancheta din dreapta în prezenţa unui ghid profesionist (şofer), expert chiar şi în viaţa de noapte a oraşului Chişinău. Dispunem de şoferi comunicabili, diplomaţi, studii superioare, posibilitatea de a ieși peste hotarele R.M. (UE - CSI) şi cu o experienţă în munca de peste 10 ani.

  • www.car4rent.md
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • +373 69220633
  • str. M. B. Bodoni, 57/1, of. 205, MD-2005, or. Chișinău