Avi Clima

Avi Clima

Soluții complete de climatizare!

Avi Clima este o societate de instalații înființată în iunie 2010, care comercializează și montează echipamente de aer condiționat (condiționere splituri, agregate de tratare, chillere, sisteme VRV, instalații de ventilare, inverter, etc.), instalați pentru încălzire.

Compania concepe și realizează sisteme integrate pentru:
- Instalații de climatizare
- Ventilare
- Centrale termice și instalații de încălzire.

Avi Clima importă și distribuie echipamente pentru climatizare – ventilare, centrale termice, radiatoare și accesorii instalații. Vă oferă la dispoziție o echipă formată din ingineri și tehnicieni cu experiență în domeniu.

Avi Clima este distribuitorul oficial Daikin, Cooper&Hunter, FabricAir, Ruck Ventilatoren. Brandurile date recunoscute la nivel mondial drept cele mai rezistente si mai calitative condiționere, iar Avi Clima oferă cele mai bune oferte si preturi în Moldova.

Echipa are o experiență între 3-10 ani în instalații de încălzire și ventilare - climatizare, inclusiv cursuri de pregătire specială, efectuate în țară și străinatate, și sunt autorizați pentru montajul, punerea în funcțiune, service și verificarea tehnica periodică a instalațiilor de încălzire.

  • www.aviclima.md
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 623 999
  • str. Ceucari, 5/7, MD-2020, or. Chișinău