Asito

Asito

Prima ta investiție în viitor!

„ASITO” S.A. este cunoscută drept prima companie de asigurare din Republica Moldova ce are o experiență de peste 20 de ani în domeniu și reprezintă liderul pieții naționale de asigurări. Oferind cea mai dezvoltată gamă de produse, ASITO are drept obiective primare satisfacția clienților și dezvoltarea continuă a acestui segment economic.

Compania ASITO oferă cea mai extinsă gamă de produse de asigurare, care are menirea să satisfacă toate cerinţele, atât ale clienţilor corporativi mari, precum şi ale întreprinderilor mici şi mijlocii, fără a ignora interesele proprietarilor de case sau ale oricărui individ în parte.

Echipa noastră depune eforturi consacrate pentru a dezvolta şi promova pe piaţă asigurările de răspundere şi proprietate, asigurarea de accidente, asigurări medicale locale şi peste hotare (Travel), precum şi produse mai tradiţionale, cum sunt asigurările auto (RCA, CASCO), etc. Ofertele noastre sunt atractive în egală măsură pentru segmentul de afaceri, cât şi pentru cel familial.

  • www.asito.md
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 226 212
  • str. Bănulescu-Bodoni, 57/1, MD-2005, or.Chișinău