Argo

Argo

Visele devin realitate!

Compania II «Tomaili-ARGO» convingător s-a declarat pe piaţa Republicii Moldova. Deşi acest lucru s-a întâmplat relativ recent, de fapt, compania există de peste 10 ani şi are o experienţă considerabilă în construcţia diverselor obiecte. Succes, dezvoltare intensivă, cunoașterea noilor tehnologii şi sisteme de afaceri - aceasta sunt, probabil, principalele caracteristici ale II «Tomaili-ARGO», de la iniţiere.

Cu toate că fondatorii companiei n-au asociat numele cu legendara navă "Argo" din miturile Greciei antice, dar totuşi, se pare că acelaşi nume a lăsat amprenta pozitivă. După toate, amintiţi-vă "cum se va numi barca, așa şi va pluti". În traducere din greacă, cuvântul "ARGO" înseamnă "excelent, rapid". Aşa că, echipa companiei "ARGO" a luat decizia corectă în alegerea denumirii companiei. Aceasta îşi desfăşoară activitatea în Republica Moldova – calitativ, excelent, evoluând rapid.

Directorul «ARGO» - un tânăr energic, responsabil, educat şi modern - Ivan Gheorghe Tomailî. Împreună cu echipa sa de afaceri, Dumnealui cu precauţie studiază tendinţele şi inovaţiile în domeniul construcţiilor mondiale.

Motto-ul «ARGO» - utilizarea unei experienţe vechi în construcţii, dar bazându-și afacerea pe cele mai recente renovaţii în acest domeniu.

Poate acesta este secretul succesului? Un principiu de bază al companiei - este dorința de a oferi cumpărătorului cea mai bună calitate la un preţ accesibil, şi garantare fără risc. Tocmai din acest motiv, ca partener de afaceri, compania «ARGO» alege o bancă de încredere, stabilită de multă vreme – "Banca de Economii". Această cooperare de succes între bancă şi companie este încă o dovadă de necontestat că «ARGO» este demnă de încredere absolută.