Bemol - Pregătiți-vă să savurați iarna

Miercuri, 27 Noiembrie 2013 12:44

bemol savurati iarna


Bemol a intrat în perioada pregătirilor de iarnă și a început distribuirea combustibilului, conceput pentru perioada rece a anului. În prezent, la stațiile BEMOL se comercializează combustibil, elaborat să asigure funționarea normală a motorului în condiții de până la -18C. În scurt timp va începe comercializarea combustibilului Bemax Winter Diesel, care garantează funcționarea normală a motorului și în condiții de până la -25C.

În perioada rece a anului, siguranța în trafic este o prioritate. Compania Bemol îndeamnă șoferii să întreprindă măsuri de precauție și să-și pregătească automobilele pentru iarnă.

O măsura care vine să sporească siguranţa rutieră în perioada rece a anului, condiționată de vizibilitatea redusă (ceață, ploi, lapoviță, etc), este aprinderea farurilor în fază scurtă. Între 1 noiembrie şi 31 martie este obligatorie pornirea farurilor în regim de „întâlnire”.

Spre a evita deficiențele tehnice și situațiile de accident, dar și pentru o bună funcționabilitate și randament maxim, este necesar să efectuați o revizie tehnică deplină a automobilului Dvs. În acest sens, Bemol a structurat direcțiile principale de urmat, ca anvelopele, bateria, instalația de alimentare la motor, uleiul de motor, antigelul, ștergătoarele, etc.

Pentru a afla mai multe detalii utile, citiți setul de recomandări și sfaturi pe www.bemol.md.Etichete: