Bemol Motocross Cup 2013 vă așteaptă!

Vineri, 18 Octombrie 2013 13:19

bemol afis

Compania Bemol vă invită pe 19 și 20 octombrie în orașul Hîncești la ediția a V-a, jubiliară a campionatului internațional Bemol Motocross Cup 2013.

Ediția din acest an va fi una specială - în prima zi, sâmbătă, pe 19 octombrie, imediat după cursele de calificare a sportivilor, sunteți învitați la concertul live al trupei Gândul Mâței, sponsorizat de compania Moldcell, care va avea loc direct pe traseu, la ora 17:00.

Iar duminică, pe 20 octombrie, pe lângă tradiționala cursă pe motociclete, a fost inclusă o categorie nouă și anume ATV-uri sportive (quad-urile). O altă noutate este că va fi amenajat un spațiu aparte pentru distracție și relaxare pentru copii. Vă așteptăm cu surprize și promitem un show plin de adrenalină și extreme!

Acest eveniment nu ar fi fost o adevărată sărbătoare fără susținerea celor care au contribuit la organizare. Compania Bemol este recunoscătoare sponsorului general Bere Chișinău, partenerilor Land Rover, companiei Moldcell, Primariei Hîncesti, Enduro Cross, partenerului media – ProTV, sponsorilor Asterra Grup, Moldova Agroindbank, Catol Lux, Nefis, OrheiVit, Radcor Prim, SB Trade, Et Cetera, Nimorinka, Danesi și Big Shock.

bemol logos


Duminică pe 20 octombrie, începând cu orele 10:00, pe traseul de la Hîncești se vor întâlni peste 40 de sportivi din Moldova, România, Germania, Belgia, Olanda, Latvia, Rusia și Ucraina, care vor concura conform următoarelor categorii:
1. 65-85cc
2. MX2 (125cc-250cc)
3. MX1 (250cc-open)
4. Amatori și Veterani
5. ATV-uri sportive (quad-uri).

Aici puteți face cunoștință cu programul și regulamentul competiției.

Sunteți așteptați pe 19 și pe 20 octombrie să petreceți la Hîncești alături de Bemol un weekend de sărbătoare!

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideoEtichete: