Bemol - A adus cadouri de sărbători

Marţi, 15 Ianuarie 2013 17:03

alt

În ajunul sărbătorilor de iarnă, compania Bemol a continuat tradiţia de a oferi daruri şi surprize plăcute celor, care au cea mai mare nevoie de ele.

Organizaţia Clipa Siderală, cu suportul companiei Bemol a desfăşurat o caravană de cadouri pentru copilaşii din toate regiunile Moldovei, a mers prin şcoli-internate, orfelinate şi centre de reabilitare.

Caravana surprizelor a vizitat familiile social defavorizate din 29 de localităţi din republică. Organizatorilor li s-a alăturat şi compania Bemol, care a făcut posibilă transportarea cadourilor şi ajutoarelor materiale oferite de Sindicatul Independent Protecția Socială.

Cadourile pentru copiii din Centrul Republican de Reabilitare au fost întâmpinate cu emoţii pozitive. Anul trecut, centrului i-au fost alocate în scopuri caritabile circa 1,000 de litri de combustibil pentru deplasări.

Un alt eveniment în organizarea căruia s-a implicat Bemol a fost Quiz Night Quest-ul “Quest for life”, care a colectat fonduri pentru secția de oncopediatrie din Chişinău.

Pe lângă proiectele caritabile, compania Bemol a susţinut şi un proiect cultural, organizat de revista Punkt, care a captat atenţia iubitorilor de muzică bună din capitală: Norzeatic.

De sărbători, compania Bemol a alocat suport material sub formă de scutece şi alimente pentru copiii de la Hospice Angelus, care suferă de boli incurabile.

Investiţiile în fondurile caritabile, evenimentele sportive şi proiectele sociale pentru anul 2012 constituie circa 300 mii lei, dintre care o treime au fost distribuite pentru proiectele caritabile.

Mai multe detalii citește pe site-ul oficial Bemol.Etichete: