Foto-reportaj: Noaptea Agențiilor 2014 la Chișinău

Vineri, 04 Aprilie 2014 11:54

În Chișinău, weekendul a început chiar de joi. Deși a doua zi e lucrătoare, advertiserii și prietenii lor au petrecut până târziu. Lume frumoasă, colorată, muzică, gustări, jocuri - toată inspirația s-a adunat joi la Piko și la Imago.

Cu siguranță, aceste oficii nu au mai văzut atâtea persoane adunate într-o singură seară, dar au făcut față și au primit cu brațele deschise oaspeții.

Până când apar foto mai profesioniste, iată și un mic reportaj de la Piko:

Mâncarea și băutura nu au lipsit. Pentru asta mulțumim.

Piko

Piko

Piko

Piko


Dragostea plutea în aer. În plus, iată și simbolul întregii petreceri, Little London Party, renumita căsuță pentru telefonul public londonez.

Piko


DJ-ul cu muzică bună.

Piko


Fetele erau cele mai active la fotbalul de masă și Ping Pong.

Piko

Piko

Piko

Piko

Piko


Într-o sală era un sensor magic, perfect pentru a face fitness. Dacă mișcai din mâini, cap, picioare, săreai - omulețul repeta mișcările.

Piko


Și multe cărți mega interesante despre publicitate și design. Piko ar trebui să facă permise și să venim la ei ca la bibliotecă.

Piko

Piko

Piko

Piko


Umbreluțe drăguțe făcute de echipa Piko pentru oaspeți.

Piko

Piko

Piko

Piko


După spusele prietenilor și designerului nostru Octavian, petrecera de la Imago, cu siguranță, a fost un succes. Muzică bună, multă lume, luminițe și decor creativ. Toate au creat o atmosferă prietenoasă și plăcută. Fotografii nu avem, dar vă garantăm că a fost vesel.

Amintim că Noaptea Agențiilor de Publicitate este un proiect român, aflat la a 5-a ediție, iar Chișinăul a participat pentru prima dată. Sperăm că anul viitor, vor participa mai multe agenții de la noi. Mulțumim mult echipelor Piko și Imago pentru o seară frumoasă de joi!

Autor: Irina KaiserMai gustă o doză de inspirație: