Obține Acum 70% reducere la conferința digitală ICEEfest

Miercuri, 04 Iunie 2014 09:44

iceefest


Vă gândiți să plecați într-o mini vacanță, dar să fie cu folos? Atunci conferința ICEEfest e ideală. Eveniment de marketing digital, săptămâna viitoare, în București. În plus, cu o reducere de 70%.

Când şi unde?
Pe 12-13 iunie 2014, joi și vineri, în Băneasa Shopping City din București, România.

Cât costă?
Agenția digitală Granat, vă oferă posibilitatea unică să achiziționați biletele ICEEfest cu o reducere de 70%, economisind peste 100 euro. It's a fine deal, nu?

De ce să mă duc?
Pentru că ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - este cel mai important eveniment digital organizat de către compania Thinkdigital pentru oamenii de Advertising și Comunicare atât din România cât și din Moldova.

Pentru că evenimentul va aduna în jur de 2.500 participanți, branduri mari, companii și grupuri de comunicare ale industriei online cum ar fi Facebook, Google, Microsoft, YouTube, PayPal, Skype, BBC, HBO, Saatchi&Saatchi, Duval Guillame Moderm, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Lbi, Mediabrands Worldwide si alții.

În prima zi vor fi abordate teme de Content Marketing, Social Media, Digital Publishing. În a doua zi veți explora temele de Digital Marketing, Inovație, Creativitate, Mobile & Gaming. Pe website-ul oficial găsiți întregul program, cât și speakerii.

Cum obțin reducerea?
Biletele sunt disponibile pe website-ul oficial, însă reducerea o puteți obține doar la introducerea unui cod special. Pentru a primi acest cod, scrieți un e-mail la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau trimiteți un mesaj privat pe pagina Facebook a agenției Granat. Sunteți rugați să atașați copia buletinului sau pașaportului moldovenesc pentru a confirma identitatea.

Have fun!Mai gustă o doză de inspirație: