Aplicare deschisă pentru Medalia Interstatală „Pentru utilitate”

Marţi, 24 Iunie 2014 13:28

alt

Comitetul Interstatal privind politica antimonopol a ţărilor CSI (МСАП) a instituit un premiu unic – Medalia Interstatală „Pentru utilitate” (Межгосударственная Медаль «За полезное») în domeniul comunicaţiilor de marketing.

Medalia se înmânează pentru realizările din domeniul comunicaţiilor de marketing şi ramurilor conexe, care au avut o influenţă pozitivă atât asupra dezvoltării pieţii, cât şi în general asupra comunităţilor şi statelor, precum şi pentru realizări în propogarea valorilor umane, care contribuie la dezvoltarea cooperării umanitare şi creării unui spaţiu informaţional comun pe teritoriul ţărilor membre CSI.

Asociaţia AAPM începe procedura de selectare a candidaţilor pentru acest premiu unic. Noi considerăm că în ţara noastră sunt profesionişti, demni de acest premiu. Conform regulamentului, candidaţii pot fi înaintaţi de către colective de muncă, organizaţii, organe de stat, precum şi persoane fizice, care deţin merite în sfera comunicaţiilor de marketing şi comunicaţiilor în masă.

Asociaţia ААРМ aşteaptă propunerile voastre pentru alcătuirea listei candidaţilor din partea ţării noastre, până pe 1 august 2014 la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Download .pdf Regulament.
Download .doc Cerere.
Download .jpg Exemplu Medalie.

Notă: Cererea se completează în limba rusă, dar materiale adiţionale pot fi prezentate şi în limba română sau engleză, germană, franceză.Mai gustă o doză de inspirație: