Shopping MallDova: Shopping vesel 31 martie - 1 aprilie

Luni, 31 Martie 2014 09:48
Shopping MallDova

Distracția e în toi la Shopping MallDova!

La Chișinău, pentru iubitorii distracţiei, de 1 aprilie Shopping MallDova a pregătit mai multe surprize care vor amuza vizitatorii.

Shopping MallDova își surprinde din nou vizitatorii. Pe 31 martie și 1 aprilie organizatorii promit să-i rezerveze distracției un loc de cinste.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de animatori amuzanți, caricaturiști talentați și mimi haioși.

Amatorii umorului folcloric vor avea parte şi ei de surprize. Păcală și Tândală și-au pregătit deja tolba cu glume și notițe amuzante, care vor fi lipite pe spatele vizitatorilor.

Cei care nu au chef de glume vor fi „sancționați” cu voie bună de către animatorul super haios deghizat în polițist și de soția sa.

Există veselie și în tăcere. Vor demonstra acest fapt câțiva mimi care vor încânta publicul cu farmecul comediei mute. Un punct de atracție va fi și o statuetă vie, lângă care vizitatorii vor avea posibilitatea să facă poze.

La parterul mall-ului, caricaturiștii vor trăi din plin frumusețea acestei zile. Ei vor desena caricaturile doritorilor și-i vor amuza cu talentul lor.

Ziua Umorului se celebrează de la mic la mare. Pentru cei mici Shopping MallDova a invitat câțiva clovni de la circ pentru ca împreună să meşterească figuri în baloane.

La Shopping MallDova 1 aprilie se anunță a fi plin de veselie.