Nicoro - Jucării fashion pentru fetele de peste 6 ani

Luni, 18 Februarie 2013 15:51

Toți părinții care au fete se confruntă mai devreme sau mai târziu cu aceeași problemă: unde să ascundă trusa de farduri și rujul mamei de fetița, care a lăsat de-o parte creioanele colorate și ursuleții de pluș și vrea să fie frumoasă, ca mama ei? Pentru a preveni folosirea unor produse neadecvate sau chiar periculoase pentru micuțe, Nicoro Toys a lansat câteva game de jucării fashion. Acestea sunt soluția cea mai bună pentru a lăsa frâu liber imaginației fetițelor fără a le pune în pericol sănătatea.

Cu Paper FX fetițele își pot crea singure genți sau portofele, în toate culorile posibile. Crearea propriilor accesorii este o activitate educativă, care dezvoltă creativitatea și simțul estetic al fetițelor și sunt în pas cu moda.

Seturile de creație Mixy Girls Mixy reprezintă o linie de accesorii la moda dezvoltată special pentru fetițe cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani. Având un sistem de tip “click”, extrem de simplu, aveți posibilitatea să fixați, desfaceți și să fixați din nou pentru mai multă distrație. Sunt sute de mărgele de toate culorile care pot fi asortate și schimbate oricând.

Fie că este vorba de tatuaje temporare, seturi de creație de modă sau bijuterii, gama Style Me UP este ideală pentru fetele care doresc să fie în pas cu moda. Fetele își pot crea propriile modele de bijuterii și accesorii pe care le vor schimba cu prietenele.

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideoEtichete: